آموزش و پرورش نقش مهمی در ارتقا سلامت دانش‌آموزان دارد

تهران-ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: نهاد آموزش‌ و پرورش پس از خانواده، مهم‌ترین نقش را در ارتقاء سلامت دانش‌آموز ایفا می‌کند.

به گزارش روز دوشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت، محسن حاجی میرزایی با صدور پیامی، با اشاره به مواجهه جامعه جهانی با یکی از سخت‌ترین چالش‌های قرن اخیر با نام بیماری کرونا ، تلاش‌های صورت گرفته توسط مراقبان سلامت و سفیران دانش‌آموزی سلامت را از موفق‌ترین نمونه‌های مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان و مربیان در پیشگیری و کنترل این بیماری دانست و اظهار کرد: ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاش‌های ارزنده همه مدافعان، مراقبان و سفیران سلامت کشور، خصوصاً همکاران حوزه‌های ستادی و استانی معاونت تربیت‌بدنی و سلامت، آغاز هفته سلامت را تبریک عرض می‌کنم.

وی در بخش دیگری  از این پیام عنوان کرد: پاسداشت هفته سلامت (یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه)، فرصت مغتنمی را برای تأکید بر اهمیت و جایگاه سلامت در ترسیم یک جامعه سالم و برخوردار از سبک زندگی اسلامی- ایرانی ایجاد نموده است. نهاد آموزش‌ و پرورش پس از خانواده، مهم‌ترین نقش را در ارتقاء سلامت دانش‌آموز ایفا می‌کند. مطابق اهداف سند تحول بنیادین، ساحت تربیت زیستی- بدنی بر ارتقاء سطح سواد سلامت و تغییر و شکل‌گیری نگرش‌ها و رفتارهای منطبق با سبک زندگی اسلامی- ایرانی تأکید می‌نماید.

حاجی میرزایی در این پیام آورده است: امسال، هفته سلامت در حالی آغاز می‌شود که جامعه جهانی در مواجهه با یکی از سخت‌ترین چالش‌های قرن اخیر بانام بیماری کرونا قرار دارد. شعار هفته سلامت با عنوان «حمایت همگانی از مدافعان سلامت» یادآور آیه شریف 32 سوره مبارک مائده «و هر کس نفسی را حیات بخشد، همانند آن است که همه مردم را حیات بخشیده است» بوده و بیانگر نیاز مبرم به مشارکت وسیع اجتماعی در مقابله با این بیماری است. انتخاب این شعار، نمایانگر قدردانی جامعه از کوشش‌های فداکارانه مدافعان سلامت است. افرادی که هم در خط مقدم پیشگیری و کنترل بیماری و هم درصحنه پرستاری و درمان بیماران، ایثار و مجاهدت می‌نمایند. البته، تمامی این دستاوردها، جز با همراهی و همدلی ملت شریف ایران قابل دستیابی نبود. در حال حاضر، بیماری کرونا جمعیت کثیری از دانش‌آموزان را از رفتن به مدرسه محروم نموده است. با این‌ حال، همت بلند معلمان، مربیان و دست‌اندرکاران نظام تعلیم و تربیت، صحنه مجاهدتی را آفرید که با وقفه‌ای چند روزه، فرایند آموزش ادامه یافت. کوشش مداوم مجاهدان حوزه آموزش، اکنون در قالب شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد)، فرصت بی‌بدیلی را برای ارائه آموزش‌های موردنیاز بر اساس اهداف برنامه ملی درسی به وجود آورده است. این فرصت باید در راستای ارتقاء سواد سلامت دانش‌آموزان نیز استفاده گردد.

ویزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از این پیام تاکید کرد: از موفق‌ترین نمونه‌های مشارکت اجتماعی دانش‌آموزان و مربیان در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا می‌توان به تلاش‌های صورت گرفته توسط مراقبان سلامت و سفیران دانش‌آموزی سلامت اشاره نمود. پویش «هر دانش‌آموز یک سفیر سلامت» با شعار «نه به سفر»، «نه به دید و بازدید» و «در خانه بمانیم»، با مشارکت قابل ملاحظه سفیران و مراقبان سلامت، نقش قابل توجهی را در پایبندی به توصیه‌های بهداشتی و سالم ماندن دانش‌آموزان ایفا کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha