نقش فاصله‌گذاری اجتماعی بر سلامت روان شهروندان

تهران - ایرنا - محققان دانشگاه منچستر با همکاری محققان دانشگاه سوانزی انگلیس دریافتند فاصله‌گذاری اجتماعی و قرنطینه خانگی، آثار قابل توجهی بر سلامت روان و احساسات شهروندان داشته است.

به گزارش سه شنبه پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، بر اساس این تحقیقات که با کمک پنج گروه داوطلب از سراسر انگلیس و  در مراحل اولیه شیوع بیماری کووید -۱۹ انجام شد، فاصله‌گذاری اجتماعی موجب افزایش اضطراب و افسردگی در بین عموم مردم می‌شود و افراد کم‌درآمد یا دارای مشاغل غیرپایدار، بیشترین آسیب روانی را متحمل می‌شوند.

یکی از مهم ترین احساسات منفی در این دوران، حس از دست دادن است. برخی احساس می‌کنند که درآمد خود را از دست داده‌اند، ‌ برخی احساس می‌کنند تسلط خود را بر جریان امور زندگی از دست داده‌اند و برخی دیگر احساس از دست دادن روابط اجتماعی رودرور را دارند.

به گفته محققان این احساسات می‌تواند منجر به احساس بی ارزش بودن، فقدان انگیزه یا حتی بی معنی بودن زندگی روزمره شود.
این در حالی است که تحقیقات وسیع در سراسر دنیا نشان می‌دهد فاصله‌گذاری اجتماعی و قرنطینه خانگی مهم ترین راهکار برای جلوگیری از شیوع بیماری است.
به اعتقاد محققان برای کاهش این اثرات نامطلوب، تدوین و اجرای سریع سیاست‌های عمومی توسط دولت‌ها امری ضروری است. انتظار کشیدن برای به پایان رسیدن شیوع بیماری یا اتمام فاصله‌گذاری اجتماعی به منظور ارائه خدمات لازم، می‌تواند منجر به بروز عوارض پایدار بر سلامت روانی شهروندان به ویژه قشر آسیب‌پذیر اقتصادی در جامعه می‌شود.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد؛ اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

این ویروس در حال حاضر در بیش از ۱۰۰ کشور شیوع یافته است و براساس آخرین آمار در ایران تاکنون ۸۲ هزار و ۲۱۱ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۸۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا به ۵۱۱۸ نفر رسید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha