سطح مبارزه با ملخ صحرایی در کشور به ۱۰۸ هزار هکتار رسید

زاهدان- ایرنا- معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: مبارزه با ملخ صحرایی از سال گذشته تاکنون در سطح ۱۰۸ هزار هکتار از اراضی ۶ استان کشور انجام شده است البته با توجه به پیش‌بینی و هشدار هجوم این نوع ملخ از ۲ سمت پاکستان و هندوستان و عربستان باید آمادگی لازم را داشته باشیم.

علی‌مراد سرافرازی روز سه شنبه در سفر به سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در زاهدان اظهار داشت: بیشترین سطح مبارزه با ملخ صحرایی کشور در این استان مرزی انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین تاکنون ۲۵ میلیارد تومان اعتبار صرف مبارزه با ملخ صحرایی ۶ استان از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و فارس  شده است و با توجه به تداوم هجوم حدود ۶۵ میلیارد تومان اعتبار درخواست شده است.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: بر اساس هشدارهای داده شده شرایط به گونه ای است که هم از سمت کشورهای پاکستان و هندوستان و هم از سمت عربستان شاهد هجوم موج جدید ملخ صحرایی خواهیم بود.

سرافرازی بیان کرد: تاکنون خسارتی به محصولات زراعی و باغی در مناطق درگیر وارد نشده‌است و تلاش می‌شود با همکاری همه ارگان‌های ذیربط از ورود ملخ‌های صحرایی به مزارع و باغ‌ها جلوگیری شود.

وی اظهار داشت: موفقیت سال گذشته در مبارزه با ملخ صحرایی مرهون همکاری سایر دستگاهها به ویژه استانداری ها بوده است که جای تقدیر دارد.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور ابراز امیدواری کرد با همکاری استانداری ها در تامین وسایل نقلیه کمک دار بتوان به مقابله گسترده با این آفت پرداخت.

به گزارش ایرنا ملخ های صحرایی تمام گیاهان زراعی، باغی و حتی علف های هرز را می خورند، این نوع ملخ قدرت پرواز بسیار زیادی دارد و در یک شبانه‎ روز می‎ تواند تا ۱۵۰ کیلومتر پرواز کند.
ملخ صحرایی از کشوری به کشور دیگر و از استانی به استان دیگر می تواند مهاجرت کند.
این نوع از ملخ ها در مسیر عبور خود با تغذیه از سبزینه های مختلف ازجمله جنگل ها، باغهای میوه، علوفه، غلات، صیفی و مراتع را از بین می برند و با توجه به قدرت تخریبی بالایی که دارند باعث قحطی در منطقه نیز می شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha