ماموستا فایق رستمی روز چهارشنبه در اولین جلسه شورای زکات کردستان اظهار داشت: زکات نقش مهمی در تامین رفاه اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی دارد.
وی بدترین بلای اجتماعی را فقر و نداری و فقرا را از آسیبپذیرترین اقشار برشمرد و تاکید کرد: وقتی فقر بر سر جامعهای سایه بیاندازد، آن جامعه دچار رکورد و پسرفت میشود.
ماموستا رستمی از خیرین به عنوان سرمایههای بزرگ الهی در زمین نام برد و افزود: فقرا هم بر اساس آیات و روایات عیال خداوند بر روی زمین هستند که ثروتمندان باید به آنان رسیدگی کنند.
امام جمعه سنندج مساله زکات را فریضهای برای همه مسلمانان دانست و افزود: این فریضه مختص قشر خاصی نیست و اگر همه زکات مال خود را پرداخت کنند هیچ فقیری باقی نمیماند.
وی تعاون و همکاری را وجه برجسته زکات اعلام کرد و گفت: زکات از ارکان اسلام است که هیچ عبادتی مانند آن در برقراری عدالت اجتماعی موثر نیست.
ماموستا رستمی با قدرددانی از تلاش کادر درمان برای مقابله با بیماری کرونا، گفت: کادر درمان این روزها با تامین سلامت مردم در جبهه مبارزه قرار دارند و زکات سلامتی و کار خود را اینگونه ادا میکنند.
سال بینظیری برای گندمکاران کردستان پیشبینی میشود
رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان نیز گفت: با توجه به بارندگیهای مناسب در سال زراعی جاری، با سال بی نظیری برای گندمکاران استان مواجه هیتیم و پیشبینی میشود یک میلیون و ۱۶۰ هزار تن گندم از مزارع زیر کشت این محصول برداشت شود.
محمد فرید سپری ر اظهار داشت: امسال ۵۹۰ هزار هکتار از زمینهای زراعی استان زیر کشت گندم رفته که ۳۲هزار هکتار آن آبی و مابقی دیم است و با وجود کاهش بارندگیها امسال از بهترین سالهای زراعی برای مزارع گندم است که با تداوم بارندگیها این وضعیت بهتر هم خواهد شد.
سپری افزود: پیشبینی میکنیم امسال یک میلیون و ۱۶۰ هزار تن گندم در استان برداشت شود که یک میلیون تن آن مازاد بر نیاز کشاورزان بوده و خریداری میشود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن بذر گواهی شده گندم و ۲۷ هزار تن کود سرک در بین کشاورزان استان توزیع شده است و ۱۷۰ شبکه پیشآگاهی در تعطیلات نوروز و روزهای همهگیری کرونا با حضور در مزارع، آموزشهای لازم را برای کشاورزان داشتهاند.
وی به خریداری ۷۲۷ هزار و ۷۳۲ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: پولی که از محل فروش گندم به سبد اقتصادی کشاورزان واریز شد، هزار و ۲۶۶ میلیارد تومان بود.
سپری تاکید کرد: پارسال ۲۵ هزار تن بذر هم از کشاورزان استان خریداری شد که مبلغ پرداختی به کشاورزان از این محل ۵۰ میلیارد تومان بود.
نظر شما