لیدا حاتمی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بنای تاریخی امامزاده قاسم(ع) در روستای گلخندان و حمام تاریخی روستای اصطلک که قدمت آنها به دوران قاجار می رسد نیز ثبت ملی خواهند شد.
وی با بیان اینکه ۲۹ اثر تاریخی ارزشمند در شهرستان پردیس شناسایی شده، خاطرنشان کرد: آبشار روستای کمرد، تپه باستانی، آسیاب روستای واصفجان، کاخ های خجیر برخی از آثار تاریخی شناسایی شده هستند و ثبت ملی تمامی این آثار در دست اقدام است.
رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان پردیس گفت: ثبت ملی آثار تاریخی برای هویت بخشی به شهر جدید پردیس که در حال حاضر به عنوان سکونتگاه مهر نشینان شناخته شده است برای توسعه گردشگری و معرفی بناهای تاریخی انجام میشود.
دهکده سلامت در پردیس ساخته میشود
وی گفت: دهکده سلامت و گردشگری با بودجه ای در حدود۱۲۰۰ میلیارد تومان با ظرفیت توسعه از ۴۰ تا ۱۰۰ هکتار دارای مراکز درمانی، تفریحی، اقامتی، گردشگری، پذیرایی توسط سرمایهگذران گردشگری و توریسم در شهرستان پردیس ساخته می شود.
حاتمی ضمن تقدیر از همکاری پارک فناوری پردیس، اظهار داشت: طرح ساخت دهکده سلامت برای دریافت زمین به پارک فناوری ارائه شده است و درصورت محدودیت اراضی پارک فناوری، دستگاههای شرکت عمران شهر جدید، شهرداری پردیس و منابع طبیعی شهرستان برای تامین زمین مورد نیاز اعلام آمادگی کردند.
وی با بیان اینکه گردشگری مجازی ظرفیت ارزشمندی برای این شهرستان است، خاطر نشان کرد: آب و هوای مناسب، روستاهای زیبا و مناطق خوش آب و هوای پردیس ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه گردشگری مجازی در دوران همه گیری بیماری کرونا است.
رئیس اداره میراث فرهنگی گفت: معرفی مناطق زیبا و دیدنی، جاذبههای گردشگری و آثار تاریخی و باستانی شهرستان در فضای مجازی با حمایت اداره کل میراث فرهنگی در دست اقدام است.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار گرفته است.
نظر شما