به گزارش این نشریه فرانسوی، مرگ بیش از ۲۰ هزار نفر در فرانسه بر اثر این ویروس یکی از مرگبارترین بلایای بهداشتی را از ۵۰ سال پیش تاکنون برای این کشور رقم زده است.
این در حالی است که براساس گزارش انستیتو پاستور آنفلوانزا سالیانه باعث مرگ ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر میشود اما کووید-۱۹ با گذشت تقریبا دو ماه از این آمار بسیار پیشی گرفته است.
به نوشته نشریه فرانسوی، تنها وضعیت قابل مقایسه با این همهگیری آنفلوانزای ۵۰ سال گذشته در هنگ کنگ است که در آن زمان ۳۱ هزار و ۲۲۶ فرانسوی در فاصله دسامبر ۱۹۶۹ (آذر ۱۳۴۸) و ژانویه ۱۹۷۰ (یک ماه پس از آن) جان خود را از دست دادند.
میانگین سنی مرگ و میر در فرانسه بر اثر این بیماری ۸۴ سال است؛ ۷۵ درصد آنها بالای ۷۵ سال سن داشتند و ۵۶ درصد از آنها مرد بودند. ۶۷ درصد از افراد فوت شده سوابق بیماریهای زمینهای داشتند.
در مقابل ۲ درصد از فوتیها اصلا سابقه هیچ بیماری نداشته و زیر ۶۵ سال سن داشته اند.
فرانسه پس از کشورهای آمریکا، ایتالیا و اسپانیا ۱۱ درصد مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ را از مجموع کل جهانی ثبت کرده است. شمار مبتلایان در این کشور تاکنون ۱۵۹ هزار و ۸۷۷ و جان باختگان ۲۱ هزار و ۳۴۰ تن گزارش شده است .
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین شیوع پیدا کرد که کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
براساس آمار تارنمای ورلدومترز، افراد مبتلا به بیماری همهگیر کووید-۱۹ در سراسر جهان ۲ میلیون و ۶۵۸ هزار و ۷۹۴ نفر گزارش شده که از این تعداد ۱۸۵ هزار و ۴۴۰ تن جان باخته و خوشبختانه ۷۳۰ هزار و ۲۳ نفر نیز بهبود یافته اند.
نظر شما