به گزارش ایرنا از شبکه خبری "ان. اچ. کی"، در این روش درمان، پلاسمای خون افراد بهبود یافته از کرونا به افراد درگیر بیماری تزریق می شود پلاسمای گرفته شده حاوی پادتن ها یا همان آنتی بادی هایی است که سیستم ایمنی بدن افراد را در مقابل ویروس کرونا تقویت می کند گزارش ها حاکی است این روش، برای درمان موارد حاد ابتلا به کرونا در چین موثر بوده است.
این پزشکان برنامه دارند که از هر کدام از حدود ۵۰ بیمار بهبود یافته از کرونا، ۴۰۰ میلی لیتر پلاسمای خون گرفته و آنرا به ۵۰ فرد درگیر بیماری تزریق کنند آنها امیدوارند که از هفته آینده خون های اهدایی را دریافت کنند و در ماه مه هم شروع به تزریق پلاسما به بیماران کنند.
دکتر "کوتسونا ساتوشی" سرپرست این پروژه آزمایش بالینی می گوید درمان با پادتن برای بیماران مبتلا به ابولا موثر بوده است.
در تحولی دیگر، «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن متعهد شد سیستمی را ایجاد کند که در توزیع ماسک و روپوش های جراحی، اولویت را به بیمارستان هایی می دهد که نیاز شدیدتری به این اقلام دارند.
او گفت با وجود همکاری همه جانبه بخش صنعتی، هنوز در مورد این کالاها با کمبود شدید مواجه هستیم.
نخست وزیر همچنین به نگرانی ها درمورد افزایش کودک آزاری و خشونت های خانگی اشاره کرد که به دلیل فشارهای روانی و نگرانی های ناشی از طولانی شدن تعطیلی مدارس و توصیه های درخانه ماندن، در جامعه بوجود آمده است.
آبه همچنین گفت که برای رسیدگی به این شرایط، از هفته آینده یک خط تلفن ویژه ۲۴ ساعته و نیز خدمات مشاوره ای از طریق رسانه های اجتماعی و ایمیل در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.
او اضافه کرد که دولت باید تلاش ها برای از بین بردن خشونت های خانگی و حمایت از قربانیان این خشونت ها را افزایش دهد.
در ژاپن شمار کل مبتلایان به ۱۳ هزار و ۲۳۱ تن رسیده است شمار فوتی ها در این کشور هم به ۳۶۰ تن و شمار افراد درمان شده هم به یک هزار و ۶۵۶ تن رسیده است.
نظر شما