۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۲
کد خبرنگار: 888
کد خبر: 83764081
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

استفاده از ظرفیت‌های جامعه المصطفی برای دیپلماسی فرهنگی ضروری است

قم- ایرنا- استاندار قم گفت: بهره‌مندی ازظرفیت‌های جامعه‌المصطفی ‌العالمیه برای پیشبرد دیپلماسی فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه بین‌الملل ضروری است.

به گزارش روز شنبه روابط‌عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین عباسی، با اشاره به اهمیت این مرکز در زمینه‌های مختلف خصوصا تربیت طلاب دینی، افزود: نگاه مدیریت استان به این مجموعه فراتر از یک نهاد حوزوی و در سطح فراملی است.

وی با اشاره به کارکردهای بین‌المللی جامعه‌المصطفی، ادامه داد: باید از ظرفیت‌های این نهاد فاخر دینی برای پیشبرد دیپلماسی فرهنگی انقلاب‌اسلامی در عرصه بین‌الملل بهره گرفته شود.
استاندار قم درادامه طرحهای فرهنگی و عمرانی جامعه المصطفی را مورد توجه قرار داد و افزود: درجلسه‌ای با مدیران دولتی، پیشبرد این طرح‌ها بایستی در دستور کار قرار بگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی فضاسازیها رسانه‌ای  علیه قم که با شیوع بیماری کرونا صورت گرفت گفت: علیرغم این فضاسازی‌ها روند جلوگیری از شیوع بیماری و مدیریت درمان بیماران به نحو مطلوبی انجام گرفت.
استاندار قم نقش حمایتی مراجع عظام تقلید و همراهی روحانیت و ائمه جمعه در مقابله با این بیماری را مورد توجه قرار داد و افزود: اگر توفیقی در این راستا داشته ایم نتیجه تعامل و همکاری مردم و همه گروه‌های مرجع بوده است.
سرمست در ادامه با اشاره به برنامه ریزی‌های استان برای ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به اتباع خارجی مقیم قم، گفت: این خدمات همسان با شهروندان قمی ارائه شد و در این زمینه شاهد هیچ گونه تبعیضی نبودیم.
وی همچنین با اشاره به حضور زائران خارجی درقم پیش از شیوع کرونا گفت: این افراد با کشف بیماری، در مراکز اقامتی قم ساماندهی شدند و روند اعزام ایشان به کشورشان انجام شد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود خسارت مالی به برخی اصناف و کسبه استان قم را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در این راستا طرح مواسات و همدلی و کمک مومنانه در قم به خوبی در حال انجام است.
وی افزود: ظرفیت‌های مختلف استان قم از جمله خیرین، هلال احمر و مردم به خوبی در این زمینه فعال شده اند و از سایر استان ها موفق تر عمل می کنیم.
در ابتدای این جلسه حجت الاسلام عباسی رییس مرکز جامعه المصطفی با اشاره به مدیریت بسیار خوب بیماری کرونا در سطح کشور و استان قم، این توفیق را نتیجه هماهنگی همه ی بخش ها دانست و از مدیریت استان قم در کسب این موفقیت نیز قدردانی کرد.

جامعه‌المصطفی‌العالمیه نهادی حوزوی و بزرگ‌ترین مرکز آموزش بین‌المللی تشیع است که در بیش از ۶۰ کشور جهان نمایندگی مستقل دارد؛ این نهاد حوزوی، آموزش‌های خود را در ۱۲۹ رشته آموزشی و ۶ حوزه دانشی فقه و اصول، قرآن و حدیث، حکمت و مطالعات ادیان، تاریخ و سیره، علوم انسانی اسلامی و ادبیات زبان‌ها و فرهنگ‌نامه ارائه می‌دهد؛ دوره‌های اصلی جامعه‌المصطفی به هفت زبان دنیا برگزار می‌شود.

«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha