به گزارش روز یکشنبه خبرگزاری اوآنا، «نور هشام عبدالله» مدیرکل وزارت بهداشت مالزی اعلام کرد که مسوولان این وزارتخانه همچنین نگرانند که بی توجهی مردم به توصیه ها، از تصور رفع خطر همه گیری کووید – ۱۹ نشات گرفته باشد.
واقعیت این است که مبارزه با کووید – ۱۹ هنوز به پایان نرسیده و تا زمان اعلام دولت، دستورالعمل های عملیاتی استاندارد و قانون محدودیت تردد به قوت خود باقی است.
مالزی در راه مقابله با کرونا به همکاری همه مردم نیاز دارد تا تضمین شود که این کشور از این بیماری همه گیر رها شده است.
قانون محدودیت تردد در مالزی که از ۱۸ مارس (۲۸ اسفند ۹۸) به اجرا گذاشته شد، در مرحله چهارم برای دو هفته دیگر از ۲۹ آوریل تا ۱۲ می (۱۰ تا ۲۳ اردیبهشت) تمدید شد.
همانطور که «اسماعیل صبری یعقوب» وزیر ارشد امور امنیتی مالزی اشاره کرد، افزایش نافرمانی از قانون محدودیت تردد نشان می دهد که هنوز افرادی هستند که قصد همکاری با دولت برای کمک به پایان شیوع کرونا در این کشور را ندارند.
این رویه به رغم تلاش بی وقفه افرادی است که در خط مقدم مقابله با کرونا هستند که نیازهای مردم را درجریان اجرای قانون محدودیت تردد در مالزی تامین می کنند.
اجرای قانون محدودیت تردد در مالزی تصمیم آسانی برای دولت نیست، اما دلیل تصمیم برای تمدید آن برای مرحله چهارم که از ۲۹ آوریل آغاز می شود، تامین ایمنی و سلامت مردم است.
فاز سوم این قانون که سه شنبه هفته جاری به پایان می رسد، آغازی بر مشاهده موفقیت در زمینه مبارزه با کروناست، زیرا شمار موارد جدید ابتلا در این کشور در طول هفته گذشته، دو رقمی مانده است.
تعداد افرادی که از کووید – ۱۹ کاملا درمان و از بیمارستان مرخص شدند، روز گذشته (شنبه) به ۹۹ نفر رسید که تقریبا دو برابر شمار مبتلایان جدید (۵۱ نفر) است و بدین ترتیب رقم کلی بهبودیافتگان از این ویروس را در مالزی به ۳ هزار و ۷۶۲ نفر می رساند.
همچنین با توجه به کیت های آزمایشی که قرار است هفته آینده از کره جنوبی وارد مالزی شود، ظرفیت آزمایش تشخیص کرونا به ۲۰ هزار مورد در روز افزایش می یابد، این رقم در حال حاضر ۱۶ هزار مورد است.
واضح است که دولت مالزی سخت تلاش می کند تا موفقیت مبارزه با کرونا را تضمین کند، به نحوی که این کشور از این بیماری همه گیر پاکسازی شود. تاکنون ۹۸ نفر در مالزی براثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
نظر شما