رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تایباد روز دوشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا افزود: این جنگل ها در چهار محور تایباد - تربت جام، تایباد - خواف، تایباد - مشهد ریزه و تایباد به سمت دوغارون قرار گرفته که ۱۰۰ درصد این منابع طبیعی و نوع گونه های کاشته شده از نوع نهال تاغ است.
محمدرضا علیپور ادامه داد: همچنین این شهرستان هزار و ۵۰۰ هکتار جنگل طبیعی دارد که پوشش آنها از نوع درختان بنه و بادامشک است.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تایباد گفت: برای جلوگیری از آتش سوزی جنگل های دست کاشت این شهرستان در طول هر سال یک ماه چرای دام در آنها انجام می شود.
علی پور به جایگاه کانون بحران حاجی آباد این شهرستان اشاره کرد و افزود: محدوده این کانون بحران از نوار مرزی دوغارون شروع شده و تا روستای میرزا آقابیک ادامه دارد و تاکنون افزون بر دو هزار و ۶۰۰ هکتار از وسعت این کانون نهالکاری شده است.
وی ادامه داد: همه ساله براساس اعتبارات ابلاغی و مصوب شده به طور میانگین ۱۰۰ هکتار از کانون بحران حاجی آباد این شهرستان با هدف تثبیت شن های روان نهالکاری میشود.
خراسان رضوی ۱۵ کانون بحران فرسایش بادی در ۱۷ منطقه و ۱۵ شهرستان دارد، ۷۵ درصد وسعت این استان در اقلیم بیابانی یعنی خشک، نیمه خشک و فراخشک قرار دارد و یک میلیون و ۶۵۱ هزار و ۵۱۱ هکتار از زمینهای آن در مناطق بیابانی متاثر از کانونهای فرسایش بادی است که شامل حدود ۳۰ درصد از وسعت استان میشود.
مرکز شهرستان ۱۲۰ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.
نظر شما