سید جمیل احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقلام شامل ۳۲۹ هزار عدد ماسک، ۱۱ هزار و ۱۵۰ دست گان و هشت هزار عدد (چهار هزار جفت) دستکش بود که از اسفند سال گذشته همزمان با شروع بکار ستاد ملی مبارزه با کرونا تولید شده است.
وی با بیان اینکه ۱۰ آموزشگاه در ۶ شهرستان این استان در تولید این میزان اقلام مشارکت داشتند، افزود: سنندج با سه آموزشگاه و ۱۳۸ هزار ماسک و یک هزار و ۴۵۰ دست گان بیشترین میزان تولید را داشته است.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای کردستان یادآور شد: هشت آموزشگاه آزاد این استان در کنار ۲ مرکز آموزش دولتی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور با موقعیت شناسی خود نیاز جامعه را تشخیص داده و اقدام به تولید ماسکهای بهداشتی و البسه بیمارستانی کردند.
احمدی گفت: این مراکز شامل آموزشگاه آزاد فنی حرفه ای باران قروه، پرنیان شهرستان کامیاران، هنردوخت، ترینج و باران شهرستان سنندج، جویندگان دانش و مهشید شهرستان بانه و آموزشگاه آزاد فنی حرفه ای محک شهرستان سقز و مراکز آموزش فنی حرفه ای شهرستانهای سقز و مریوان است که روزانه توان تولید حدود ۱۰ هزار عدد ماسک و ۱۰۰ دست البسه بیمارستانی ایزوله را دارند.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای کردستان یادآور شد: مواد اولیه مراکز آموزش فنی حرفهای آزاد توسط خیران شهرهای سنندج، بانه، کامیاران، سقز و قروه و مراکز دولتی نیز از سوی اداره کل تامین شده که روانه مراکز مصرف از جمله بیمارستانها شده است.
در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۱۳۴ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در این استان مجوز فعالیت دارند که حدود ۷۵۰ مربی نیز در این مراکز مشغول به کار و آموزش هنرجویان هستند.
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا ظهر یکشنبه هفتم اردیبهشت ۹۰ هزار و ۴۸۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۶۰ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور نیز به پنج هزار و ۷۱۰ نفر رسیده است.
نظر شما