۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲
کد خبر: 83766474
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

لغو ۲ میلیون عمل جراحی در انگلیس در اوضاع کرونا

۸ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۲
کد خبر: 83766474
لغو ۲ میلیون عمل جراحی در انگلیس در اوضاع کرونا

لندن – ایرنا – در میانه بحران کرونا (کووید-۱۹) که تاکنون جان بیش از ۲۰ هزار نفر در انگلیس را گرفته، آمارها نشان می‌دهد که دست‌کم ۲ میلیون عمل جراحی برای سه ماه آینده در بیمارستان‌های این کشور تعلیق شده تا فضا برای پذیرش موج بیماران مبتلا به کرونا اشغال نشود.

بر اساس گزارش سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس، این اقدام که ماهانه حدود یک میلیارد پوند هزینه برای دولت می‌تراشید یاعث شده تا ۱۲ هزار تخت بیمارستانی برای بیماران مبتلا به کرونا آزاد شود.

«درک آلدرسون» رئیس کالج سلطنتی جراحان انگلیس در این باره به نشریه «ساندی‌پیپل» گفت که در حال حاضر تنها یک سوم عمل‌های جراحی «بسیار ضروری» صورت می‌گیرد. به این ترتیب عمل‌های جراحی مانند زانو، چشم و فتق به تاخیر افتاده تا تخت‌های بیمارستان برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا آزاد باشد. 

هم زمان گزارش‌ها از لغو نوبت‌های پزشکی برای بیماران سرپایی مانند سرطان و تومور مغزی حکایت دارد. کارشناسان معتقدند که این مساله می‌تواند باعث غفلت از روند رشد امراض بیمارانی شود که باید در دوران شیوع کرونا برای درمان منتظر بمانند.

آلدرسون در این باره می‌گوید: پیامدهای این مساله در دراز مدت بسیار جدی است. روند رشد بیماری سرطان به طور معمول آرام است اما اگر به آن رسیدگی نشود ممکن است باعث وخامت وضعیت بیمار و از بین رفتن فرصت درمان او شود. وی همچنین هشدار داد بیمارانی که منتظر عمل زانو هستند ممکن است برای تسکین درد خود به مواد اعتیادآور وابسته و به لحاظ روانی آسیب ببینند.  

سازمان تحقیقات سرطان در انگلیس به تازگی گزارش داده که تعداد پذیرش بیماران مبتلا به سرطان در بیمارستان‌های این کشور به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. بر اساس این گزارش میانگین ۲ هزار نوبت ویزیت بیماران مبتلا به سرطان در هفته از دست می‌رود.    

انگلیس در حالی دوره اوج (پیک) همه گیری ابتلا به کرونا را سپری می‌کند که به‌شدت به لحاظ کمبود تجهیزات پزشکی در مضیقه است، بیمارستان‌ها از نظر سرعت افزایش و وخامت حال بیماران در حال انفجار هستند و پزشکان هشدار داده‌اند که اگر ملزومات بهداشتی تامین نشود دست از کار می‌کشند.

انجمن پزشکان بریتانیا چندی پیش دستورالعملی را منتشر و به پزشکان توصیه کرده که ظرفیت‌های موجود را به سمت بیمارانی هدایت کنند که از شانس بالاتری برای زنده ماندن برخوردار هستند.

این دستورالعمل که فرازهایی از آن در رسانه‌های این کشور منتشر شده به این معناست که پزشکان باید درباره مرگ و زندگی بیماران تصمیم گیری کرده و به ناچار «از درمان برخی بیماران دست کشیده تا آنهایی که شانس بیشتری برای زنده ماندن دارند درمان شوند».

سند یادشده می‌افزاید که پزشکان قادرند خدمات درمانی به ویژه دستگاه‌های تنفس مصنوعی را حتی از بیمارانی که رو به بهبودی بوده، اما حال عمومی مناسبی ندارند، متوقف کرده تا سایر بیمارانی که تشخیص می‌دهند، درمان شوند.

رهبر حزب مخالف دولت با انتقاد از ضعف مدیریت بحران کرونا در کشور خواستار تجمیع ظرفیت‌های ملی برای عبور از این چالش شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha