تمرینهای خانگی به هیچ وجه شاددابی تمرین باشگاهی، اردوهای تیم ملی و زیر نظر مربی و کنار دوستان را برایش ندارد اما او باید همچنان امیدوارانه به روزهای پساکرونایی ب آمادگی خود را به هر نحو ممکن حفظ کند تا در آینده همچنان برای کشور و مردمش در صحنههای جهانی افتخارآفرین باشد.
یوسف صبری ،قهرمان ووشو جهان از جمله این قهرمانان است که کرونا او را فعلا از میادین جهانی و تمرینات باشگاهی دور کرده است، صبری از ۱۰ سال پیش در رقابتهای کشوری و بینالمللی مدالها و افتخارات زیادی نصیب کشورمان کرده است.
کسب سه مدال طلای جهانی، یک مدال طلای جام جهانی و یک مدال طلای آسیایی در کنار دهها مدال نقره و برنز در میادین بینالمللی از جمله افتخارات این ووشو کار اردبیلی است.
صبری این روزها برای حفظ آمادگی خود مجبور است در زادگاه خود شهرستان نمین و در شرایط سخت و به دور از باشگاه تمرین کند.
صبری میگوید: با قدرت بیشتر در خانه و در فضای باز بیرون تمرینات هوازی را دنبال میکنم ، با مربیان خود هماهنگ بوده و بر اساس برنامه تمرینی ارسالی آنها تمرینات را دنبال کرده و به کمک فضای مجازی تماس تصویری با آنها داشته و راهنمایی لازم را از آنها میگیرم.
او میافزاید: امیدوارانه و با سختکوشی تمرین میکنم تا زنجیره موفقیتهایی که با زحمت زیاد کسب کردهام از هم گسیخته نشود، دلتنگ سکوهای جهانی و آویختن پرچم ایران بر دوش خود و زمزمه سرود کشورم هستم و امیدوارم این روزها در آینده نیز برایم تکرار شود.
صبری مدافعان سلامتی را که در این روزها در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا هستند را قهرمانان واقعی ذکر کرده و میگوید: آنها با خلوص و فداکاری و از جان خود مایه گذاشتهاند، آنها قهرمانان واقعی سرزمینم هستند و من ارزشمندترین مدالهای جهانی خود را آنها تقدیم میکنم.
قهرمانان ورزشی بسیاری در استان اردبیل وضعیت یوسف صبری را دارند ، آنها به سختی اما امیدوار محصور در خانه به تمرین و حفظ آمادگی مشغولند.
تمرین یکی از دختران قهرمان اردبیلی که لاستیک خودرو سنگینی را به خود بسته و مشغول دویدن در یک محیط جنگلی میباشد، این روزها در فضای مجازی صحنههای دلانگیزی از همت و اراده بانوان ورزشکار و قهرمان ایرانی را به نمایش گذاشته است.
حدیثه احمدی ۲ مدال نقره مسابقات جهانی کارگران در اسپانیا را در کارنامه خود دارد. او این مدالها را در رشته پرش سه گام و و پرش طول بدست آورده است.
حدیثه علاوه بر اینکه دانشجوی رشته تربیت بدنی است برای تامین هزینههای ورزشی خود به کار بافندگی گلیم نیز مشغول میباشد و این روزها در کنار تمرینات سنگین ورزشی، به ساعتهای بافت و خلق نقش و نگارهای زیبا بر دار گلیم نیز افزوده است.
او میگوید: این روزها در تعطیلی باشگاه و ورزشگاه یا در خانه تمرین میکنم و یا به روستایمان پیش مادر بزرگ رفته و در دل درختان و کوه و چمن به تمرین و نرمش میپردازم.
وی که آرزوی حضور در المپیک و کسب مقام در این آوردگاه جهانی را دارد، میافزاید: محدودیت در این روزها بسیار شده اما برای آینده خوش باید ناامید نشده و همچنان به ورزشی و نرمش ادامه دهم.
او نیز بهترین افتخارات و مدالهایش را به کسانی تقدیم میکند که دلسوزانه و فداکارانه به میهن اسلامی خدمت میکنند.
فضای مجازی این روزها مملو از تصاویر نرمشها و حرکات ورزشی ورزشکاران در منازل مسکونی و حیاط و فضای سبز بیرون از شهرهاست، اتاقهایی که در آن دروازههای کوچک فوتبال قرار گرفته و کودکان و نوجوانان مشغول شوت و حرکات نمایشی هستند و نیز حرکات رزمیکاران با لباس سفید و کمرهای رنگارنگ که نرمشهای رزمی را تمرین میکنند.
در این میان قفلهای نقش بسته بر درب ورزشگاه و باشگاهها در استان اردبیل صحنههای غمانگیزی خلق کرده و همه در حسرت روزهایی هستند که این دربها گشوده شده و دسته دسته ورزشکاران شاداب و سرحال را در آغوش خود گرفته و معاش بسیاری نیز که از این طریق ارتزاق میکنند، تامین گردد.
صاحبان و مربیان باشگاههای خصوصی در استان میگویند که در کنار دلنگرانی برای شاگردانشان دغدغه معاش و کسب درآمد نیز دارند، کرونا و تعطیلی باشگاههای ورزشی ضربات مالی سنگینی به آنها وارد کرده و آنها چشم انتظار کمک دولت هستند.
مسوولان ورزشی کشور نیز با اذعان به خسارت کرونا به ورزش و ورزشکاران از تصمیم دولت برای حمایت از فعالان ورزشی از طریق پرداخت تسهیلات مالی خبر میدهند.
به گفته جمشید تقیزاده، معاون امور حقوقی وزارت ورزش و جوانان با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی فعالیتهای ورزشی بیش از ۶ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش ورزش کشور وارد شده است.
وی میگوید که برای رفع خسارات وارده به این بخش باید گامهای جدی برداشته شده و در این زمینه مسوولان تصمیمات حمایتی اتخاذ کردهاند و قرار است برای جبران بخشی از خسارتهای وارده ، تسهیلات مالی ارزان قیمت در اختیار باشگاهداران و فعالان ورزشی کشور قرار گیرد.
محمدرضا برادران ،معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل نیز میگوید: اغلب اماکن بخش خصوصی ورزشی در استان استیجاری بوده و بر این اساس نیاز به کمک و مساعدت مالی دارند.
به گفته وی ، باشگاههای خصوصی با توجه به تعداد افراد شاغل و بیمهشدگان، ۲ میلیون تا ۱۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان وام با کارمزد چهار تا ۱۲ درصد دریافت خواهند کرد، ضمن اینکه طی نامهای به مدیرکل دفتر توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاههای وزارت ورزش و جوانان درخواست شد تا تعرفه خدمات باشگاه ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد.
در استان اردبیل ۵۱۲ باشگاه ورزشی خصوصی فعالیت میکند، این باشگاهها طبق دستورالعمل ستاد پیشگیری از کرونا تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشند.
نظر شما