به گزارش پایگاه خبری "فرگانا" سنگاپور، نتیجه مطالعات این دانشمندان نشان می دهد که شرایط حاکم بر وضعیت بهداشتی کشورها و نحوه مدیریت بر آن ها موجب شده است که این شرایط بطور کل به سرعت در حال تغییر باشد.
بر اساس نتیجه این مطالعات که در سایت دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور (SUTD) منتشر شده و پیش بینی ها نیز بر اساس آخرین داده ها به روز می شوند، آخرین تغییرات بسیاری از کشورها در تاریخ ۲۷ آوریل صورت گرفته است.
طبق گفته این دسته از دانشمندان بطور مثال در میان کشورهای آسیای مرکزی، در قزاقستان تا ۹۷ درصد موارد عفونت در ۵ ژوئن (۱۶ خرداد) و تا ۹۹ درصد نیز در ۱۷ ژوئن (۲۸ خرداد) شناسایی خواهد شد و این بیماری همه گیر در ۲۰ اوت (۳۰ مرداد) در این کشور به پایان خواهد رسید.
در کشور ازبکستان نیز ۹۷ درصد ابتلا به کرونا در ۳ مه (۱۴ اردیبهشت) و در ۸ ماه مه (۱۹ اردیبهشت) ۹۹ درصد شناسیایی خواهد شد و شیوع عفونت در ۲۴ ماه مه (۴ خرداد) پایان می یابد.
در قرقیزستان نیز این بیماری همه گیر در تاریخ ۶ ژوئن (۱۷ خرداد) و در روسیه در ۱۹ اوت (۲۹ مرداد) به اتمام می رسد. شیوع بیماری کرونا در جهان نیز تا ۹ دسامبر (۱۹ آذر) ادامه خواهد داشت.
برای این محاسبات که در آن از مدل SIR استفاده شده است این امکان فراهم می آید تا همه گیری آنفلوانزا و سایر بیماری ها را در شهرهای بزرگ به طور دقیق شبیه سازی کرده، پارامترهای جدیدی را ارائه داده و سناریوهای مختلف را تجزیه و تحلیل می کنند.
این نظریه و روش محاسبه آن در مقاله "COVID-۱۹ چه زمان پایان می یابد" به نوشته "جیانگشی لو" شرح داده شده است.
همچنین در صفحه ای دارای نمودار فراغت نامه این پژوهش قرار گرفته است که مطابق با آن محقق اعلام می کند که این محاسبات صرفاً برای اهداف آموزشی و تحقیقاتی است و ممکن است حاوی خطاهایی نیز باشد.
این مدل و داده ها آن با واقعیت های پیچیده، در حال توسعه و ناهمگن کشورهای مختلف مطابقت ندارند.
طبق مدل SIR در صورت لزوم با در نظر گرفتن ناهمگونی جمعیت (از جمله تراکم جمعیت در مناطق مختلف)، راه های انتقال متفاوت و عوامل اعداد تصادفی که در جمعیت های کوچک و در مرحله اولیه شیوع بیماری قابل توجه است، موثر خواهد شد.
نظر شما