وحید کاشفی روز چهارشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان دماوند که با حضور اعضای ستاد در فرمانداری دماوند برگزار شد، اظهار داشت: خالی بودن ویلاها فعالیت در زمینه مواد مخدر را فراهم کرده و این موضوع کنترل بیشتر دستگاههای ذیربط را میطلبد؛ در صورت تعامل دستگاههای مرتبط با شورای مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران، نتایج خوبی رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه با توجه به هماهنگیهای بهعمل آمده، ستاد مبارزه با مواد مخدر اعتبار دستگاههای اجرایی را تعیین و طی سه مرحله پرداخت میکند، افزود: موقعیت شهرستان دماوند به گونهای است که در حوزه مبارزه با مواد مخدر جای کار بیشتری دارد و انتظار میرود نیروی انتظامی برنامه و نظارت ویژهای داشته باشد.
این مقام مسوول تاکیدکرد: طرح "یاریگران زندگی" با محوریت پیشگیرانه در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و باید در هر شهرستانی پایهریزی شود؛ استفاده از ظرفیت کارآفرینها، برای بهبودیافتگان، میتواند در بهرهمندی شهرستانها از اعتبارات ستاد مؤثر باشد.
شاهرخ جهانشاهی، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند نیز با بیان اینکه دماوند به لحاظ مصرف مواد مخدر در استان نزدیک به وضعیت پاک قرار دارد، افزود: در سال گذشته فعالیتهای خوبی در راستای اقدامات پیشگیرانه توسط دستگاههای مختلف انجام شد.
وی با بیان اینکه با توجه به ارتباط استفاده از مواد مخدر و جرائم موجود، شاهد توسعه جرائم و افزایش آمار زندانیان هستیم، افزود: افراد معتاد به دلیل پایین بودن سیستم ایمنی، عدم رعایت موارد بهداشتی، استفاده از وسایل مشترک و بیماریهای زمینهای، بیش از سایر افراد در معرض ابتلا به کرونا هستند.
این مقام مسئول با تاکیدبراینکه در وهله اول باید شناسایی معتادان متجاهر در سطح شهرستان انجام و سپس برنامهریزیهای لازم صورت گیرد، خاطرنشان کرد: علاوهبر موضوع کاهش تقاضا به منظور استعمال مواد مخدر توجه به امر آموزش توسط دستگاههای اجرایی بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار قرار دارد.
جهانشاهی گفت: شهرستان دماوند به لحاظ مصرف مواد مخدر از جمله شهرستانهای نزدیک به وضعیت پاک در سطح استان بوده و وجود خوشنشینها، افراد مهاجر و غیربومی میتواند در میزان آمار معتادان این شهرستان مؤثر باشد.
هشت کیلوگرم مواد مخدر در فروردینماه امسال در دماوند کشف شد
سرهنگ محمدرضا اسماعیلی، جانشین فرمانده نیروی انتظامی شهرستان دماوند نیز در این جلسه اظهار داشت: در فروردینماه سال جاری، حدود هشت کیلوگرم انواع مواد مخدر در شهرستان دماوند کشف شد که این میزان کشفیات نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، حدود چهار برابر افزایش داشت.
وی همچنین ادامه داد: در این مدت تعداد افراد دستگیر شده بالغ بر ۵۰ نفر بود که با افزایش دو برابری میزان دستگیریها در مدت مشابه سال گذشته مواجه بودیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه در سال گذشته با توجه به دستورالعمل جمعآوری معتادان متجاهر، اقدامات خوبی انجام شد، گفت: با هماهنگی دستگاه قضا، ۱۲۴ نفر از معتادان توسط نیروی انتظامی جمعآوری شدند.
سرهنگ اسماعیلی خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم پذیرش معتادان از طریق اردوگاه و کمپها و همچنین آزاد شدن معتادان، گزارشاتی در خصوص نارضایتی مردم در شهرستان دماوند واصل شد که آغاز طرح جمعآوری معتادان متجاهر و پذیرش اردوگاه فشافویه با توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی، میتواند راهکاری در جهت کسب رضایتمندی مردم باشد.
۵۴ بیمار مبتلا به اعتیاد در مراکز ترک اعتیاد دماوند تحت درمان قرار دارند
فاطمه خانزادی، رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند نیز در این جلسه افزود: این نهاد دارای پنج کمپ مختص به آقایان و دو مرکز ترک اعتیاد سرپایی(متادون درمانی) بوده و کمپی برای بانوان در این شهرستان وجود ندارد.
وی ادامه داد: در فروردینماه سال جاری تعداد بیماران مراکز ترک اعتیاد شهرستان دماوند بالغ بر ۹۸ نفر بود که به تفکیک شامل ۹۶ نفر ایرانی و ۲ نفر اتباع بودند که از این تعداد، ۴۴ نفر ترخیص شده و ۵۴ نفر تحت مراقبت هستند؛ از اسفندماه سال گذشته هیچ گونه پذیرشی در مراکز اقامتی صورت نگرفت و تمام مراکز ضدعفونی شده و اصول بهداشتی را رعایت کردند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند افزود: توزیع ماسک و اعطای تسهیلات پنج میلیون تومانی به منظور خرید اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی به صورت بلاعوض به مراکز اقامتی شهرستان دماوند در راستای مبارزه با شیوع ویروس کرونا نیز از دیگر اقداماتی است که در طی این مدت انجام شد.
نظر شما