مهدی حیدری روز شنبه در نشست مطبوعاتی که با حضور خبرنگاران در سالن جلسات فرمانداری دماوند برگزار شد به موضوعاتی چون تاثیر محلی تحریمهای ظالمانه علیه ایران، روند شیوع ویروس کرونا در دماوند، مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسایل شهرستانی اشاره کرد.
وی با اشاره به ضرورت تقویت زیرساختهای گردشگری منطقه با توجه به قابلیتهای شهرستان، خاطر نشان کرد: در حال حاضر نرخ بیکاری در دماوند ۶ درصد است و اگر در حوزه گردشگری فعالیت خوبی را در پیش بگیریم و سیاستها، پروژهها و دعوت از سرمایهگذاران را سرلوحه کار خود قرار دهیم، میتوانیم تا پایان سال ۹۹ نرخ بیکاری را تا ۵۰ درصد کاهش دهیم.
وی با اشاره به تحریمهای ظالمانه علیه ایران از سوی غرب و تاثیر آن بر اقتصاد و اشتغال منطقه، اظهار داشت: بدونشک تحریمهای ظالمانه غرب قابل انکار نیست زیرا عملکردها را دچار چالش میکند.
وی با بیان اینکه برای رفع کمبودها در عرصه های مختلف همچون تولید، تامین مطالبههای مردمی، اشتغال و غیره باید مسیرهای مختلفی را طی کنیم، گفت: در کشوری که با مشکل صادرات و واردات روبرو است، تولیدکنندگان نیز برای تامین مواد اولیه خود در مرحله نخست دچار چالش خواهند شد و دراین راستا باید سیاستگذاریها متفاوت و حمایتی باشد.
حیدری بیان کرد: در کنار مشکلات تحریم، معضلی همچون همکاری نکردن بانکها را شاهد هستیم که متاسفانه سیاستگذاری آنان به گونهای است که به اندازه آسیبهای تحریم بر صنعت و تولید، به کارگاههای تولیدی و کارخانجات فشار میآورند؛ در حالی که انتظار داریم کاری که تحریم بر سر ما میآورد، بانکهای کشور بر سر تولیدکنندگان نیاورند.
وی با بیان اینکه اگر مدیران بانکها در چارچوب عملکرد دولت و حاکمیت فعالیت میکنند، خروجی فعالیت آنها نیز مورد ارزیابی قرار گیرد، گفت: به نظر میرسد آنچه در جلسات بالادست اتفاق میافتد با آنچه ما با آن مواجه هستیم تناسبی ندارد و امید است بانکهای کشور در کنار مردم و تولیدکنندگان قرار گیرند.
این مقام مسئول ادامه دارد: متاسفانه بانکهای کشور نگاهی درآمدی نسبت به مطالبهها دارند که اگر اینگونه باشد تنها یک حس رقابت با تولیدکننده خواهند داشت و بانکداران به راحتی میتوانند کارخانه را تعطیل کنند و آنان را در پرداخت تسهیلات یاری نکنند که امید است این مهم با همراهی مسئولان استانی و کشوری و همدلی و تعامل مرتفع گردد.
گردشگرپذیر بودن تهدیدی برای شیوع کرونا در دماوند
فرماندار شهرستان دماوند در نشست خبری با خبرنگاران به موضوع کرونا و آسیبهای پیشروی شهرستان هم اشاره کرد و گفت: بخشی از مصوبههای ستاد ملی کرونا در سطح استانی و بخشی نیز در سطح شهرستانی و محلی است که یکی از آنها بسته شدن مرزهای ورودی شهرها بود که با تدابیر اعضای شورای تامین و مسئولان منطقه در ابتدای سال و ایام نوروز با هدف کاهش ترددها در منطقه اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه دماوند به دلیل گردشگرپذیر بودن با بیشترین تهدید به جهت شیوع کرونا در منطقه مواجه است، بیان داشت: گرچه در ابتدای آغاز شیوع ویروس کرونا شاهد همکاری مردم شهرستان و اصناف بودیم اما اکنون شاهد شیوع مجدد کرونا در منطقه هستیم که امید است با سیاستهای جدید از این مسیر نیز عبور کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه نقش مردم و همراهی آنان بسیار در این زمینه موثر است، تصریح کرد: یکی از تصمیمهای اتخاذ شده در شهرستان بسته بودن تالارهای پذیرایی تا اطلاع ثانوی است که در صورت مشاهده تخلف، واحد صنفی پلمب خواهد شد.
دستگیری ۱۱۲ نفر از عاملان اصلی توزیع مواد مخدر
حیدری در ادامه این نشست اظهار داشت: با رصدهای مجموعه انتظامی و فرمانداری نزدیک به ۳۲۵ کیلوگرم مواد مخدر کشف شد که در این حوزه ۱۱۲ نفر نیز به عنوان عاملان اصلی توزیع و معتاد متجاهر دستگیر شدند.
وی ادامه داد: برای رفع چالشهای حوزه مواد مخدر در شهرستان دماوند سه کمپ ترک اعتیاد فعال است و در حال حاضر نزدیک به ۵۰ نفر در این کمپها بستری هستند و این موضوعات در ستاد مبارزه با مواد مخدر مورد رصد قرار میگیرد.
فرماندار دماوند بیان داشت: اتفاق مثبتی در سیاستگذاریهای مجموعه فرمانداری و فرماندهی انتظامی شهرستان دماوند در حوزه کشفیات و برخورد با افرادی خاطی در این رابطه صورت گرفته است و قطعا این مبارزه ادامه خواهد داشت؛ با تمام توان نسبت به آگاهسازی در سطح مدارس و خانوادهها در خصوص مبارزه با مواد مخدر و نیز برخوردهای عملیاتی تلاش میکنیم.
سرقت تجهیزات علت قطعی چندباره شبکه دیجیتال در دماوند
فرماندار شهرستان دماوند در ادامه نشست خبری امروز، شنبه به مشکلات پیش آمده طی روزهای اخیر در خصوص قطعی مکرر شبکه دیجیتال دماوند نیز اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه شرایط کرونایی دستگیری معتادان متجاهر را به تاخیر انداخت، متاسفانه شاهد سرقت تجهیزات شبکه دیجیتال بودیم که هماکنون با همکاری صدا و سیما و شهرداری دماوند در حال ایمنسازی امکانات و تجهیزات مستقر در دکل تلویزیون دیجیتال هستیم.
وی در ادامه به پروژه روکش آسفالت جاده صالحآباد شهرستان اشاره کرد و گفت: این پروژه به طول حدود ۱۲ کیلومتر با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان شروع به کار کرده است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: هماکنون بخشی از این پروژه انجام شده است ولی بخشی از این جاده نیاز به زیرسازی دارد و اگر صرفا روکش انجام شود، کیفیت کار کاهش مییابد که در این راستا کارفرما باید دستور کار جهت انجام زیرسازی و افزودن بودجه را ابلاغ کند.
حیدری با بیان اینکه این مهم موجب تاخیر در اجرای پروژه شد، گفت: هماکنون این پروژه در مسیر تامین بودجه لازم میباشد اما با وجود به این تاخیر افتادن پروژه، مشکلی جهت اتمام آن وجود ندارد و امیدواریم با رفع این مهم در کوتاهترین زمان پروژه انجام شود.
نظر شما