صادق صالحی افزود: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی همزمان با شروع ماه مبارک رمضان با ساماندهی ۲۸ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۴۵ پرسنل فنی و متخصص در بازرسی گوشت شروع شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
وی بیانکرد: در این ایام میزان تقاضا برای تامین فرآوردههای خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش مییابد و شهروندان باید فرآوردههای خام دامی موردنیاز را بصورت بستهبندی و از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند.
وی ادامهداد: شهروندان باید به هنگام خرید به تاریخ تولید ، تاریخ انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بدین منظور بر روی لاشههای دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق
میشود، دقت نمایند.
صالحی گفت: در شرایط فعلی و در راستای سلامت همگان مسوولیتهای دامپزشکی مضاعف شده و مردم میتوانند به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی با مشاهده موارد مشکوک در تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی همیار دامپزشکی بوده و این موارد را گزارش نمایند.
وی افزود: گزارشهای موارد مشکوک در اسرع وقت رسیدگی و مراتب با تشکیل پروندههای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان بر ضرورت بهداشت و سلامت عمومی جامعه تاکید و به شهروندان اطمینان داد گوشت قرمز و سفید و آلایش خوراکی دامی که پس از عبور از چرخه نظارتی دامپزشکی وارد بازار مصرف میشود از هر نظر سالم و بهداشتی است.
صالحی با اشاره به اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی به صورت مستمر در استان انجام میشود، گفت: امسال با اجرای طرح نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ، ۲۰ هزار کیلوگرم فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد.
وی اظهارکرد: ۳۰ مورد تخلفات بهداشتی به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی گفت: فاز دوم اجرای این طرح در ایام رمضان شروع شده و همه تولیدکنندگان و عرضهکنندگان فرآوردههای خام دامی باید از قوانین بهداشتی دامپزشکی تمکین کنند.
صالحی با هشدار جدی به فرصتطلبان ، سودجویان و متخلفان حوزه سلامت و امنیت غذایی جامعه افزود: از هیچ تخلفی چشمپوشی نکرده و متخلفان را بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی میکنیم.
بهگفته مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل ، از ابتدای سال جاری بیش از ۵۱۰۰ مورد از مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان بازدید بهداشتی شده است.
نظر شما