محمد دستورانی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا، ابراز داشت: طبق بررسیهای انجام شده بعد از شهر سمنان، به ترتیت دانشآموزان در شهرستانهای شاهرود، دامغان، گرمسار بیشترین استقبال را از شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» داشتند.
وی بیان کرد: براساس میزان دسترسی به اینترنت و اینترنت پرسرعت میزان استقبال دانشآموزان از شبکه اجتماعی شاد در مناطق مخالف استان سمنان متفاوت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ادامه داد: طبق آمار ۹۹ درصد مدیران مدارس، ۷۱ درصد معلمان، ۵۴درصد دانش آموزان استان عضو شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» هستند و سمنان جزو استانهای برتر و شاخص در زمینه استقبال از این شبکه است و حتی در برخی موارد از میانگین کشور بالاتر است.
وی خاطرنشان کرد: نبود دسترسی به اینترنت و اینترنت پرسرعت در برخی مناطق استان سمنان، نداشتن گوشی تلفن همراه هوشمند، پایین بودن نسخه اندروید و فقدان آشنایی و مهارت لازم برای کار در فضای مجازی، از جمله موانع استقبال دانشآموزان است.
دستورانی بیان کرد: مالکیت شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» با وزارت آموزش و پرورش است و چون این برنامه به تازگی اجرا شده مشکلات خاص خود را دارد و هنوز این برنامه به تکامل نرسیده و برای استفاده از این برنامه ابزار کافی و مهارت کافی لازم است.
وی یادآور شد: شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» نیازمند پشتیبانی و بارگذاری محتوای مناسب است، اما به دلیل ضرورت امروز و نیاز فردا باید این شبکه را به رسمیت بشناسیم و برای ارتقای شبکه تلاش شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: والدین کمک کنند تا دانشآموزان برای کار در شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» تشویق شوند.
شبکه اجتماعی دانشآموزان «شاد» برنامه کاربردی ویژه تلفن همراه هوشمند است که برای آموزش دانش آموزان در ایام بحران کرونا و تعطیلی مدارس استفاده می شود که در آن سه فرآیند ورود برای دانش آموزان، معلمان و مدیران در نظر گرفته شده است.
استان سمنان با جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفری، ۱۲۳ هزار و ۵۰۱ دانش آموز، هشت هزار و ۳۷۰ معلم، پنج هزار و ۷۲ کلاس درس دارد.
نظر شما