۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 83771018
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

امام جمعه شهرکرد:کارگران و معلمان دو قشر تاثیرگذار در جامعه هستند

شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش و جایگاه کارگر و معلم در جامعه گفت:کارگران و معلمان دو قشر تاثیرگذار در جامعه هستند.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز پنجشنبه در آیین تجلیل از مقام کارگر با اشاره به دو مناسبت روز کارگر و معلم در یازدهم و دوزادهم اردیبهشت‌ماه افزود: کارگران و معلمان دو قشر تاثیرگذار در جامعه هستند، که یکی در عرصه اقتصاد و تولید و یکی در عرصه فکر و فرهنگ فعالیت دارند و هر دو از جایگاه بالایی برخوردارند.

وی، با اشاره به اثرگذاری جامعه کارگری افزود: نگاه کارفرمایی و کارگری و نگاه بالادست به پایین دست در فرهنگ اسلامی جایگاه ندارد و در جامعه اسلامی همه خادم و مخدوم یکدیگر هستند و اگر این نگاه‌های مؤمنانه بر جامعه حاکم بشود خیلی از بی‌عدالتی‌ها و تبعیض‌ها از بین می‌رود.

نکونام، با تاکید بر اینکه هر کسی در هر جایگاهی که قرار گرفته است، باید خودش را کارگر بداند، اظهار داشت: آن کسی هم که فرهنگ و علم و صنعت تولید می‌کند، نیز کارگر است.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه کارفرمایان نیز یک کارگر هستند، افزود: امروز بشر گرفتار تبعیض نژادی است، چرا؟ چون نَه کار می‌شناسد، نه انسان را می‌شناسد، نه کارگر را می‌شناسد.

نکونام تصریح کرد: هم‌اکنون در جامعه فرهنگ نادرستی در خصوص کارگر حاکم است، که کارگر در کشور به یک دسته‌ای اطلاق می‌شود که به‌ظاهر و در نگاه‌ها در یک جایگاه نازلی نسبت به بعضی دسته‌های دیگر قرار گرفته‌اند، در صورتی که حقیقت غیر از این است.

وی، با تاکید بر اینکه کارگر به هر تولیدکننده کاری اطلاق می‌شود یعنی هرکسی که کار تولید کند کارگر است، گفت: کسانی که در عرصه تولید فرهنگ، علم، عرصه تولید صنعت و کشت فعالیت دارند، کارگر هستند و هر کدام در یک جایگاهی خاص قرار دارند.

نکونام گفت: کارفرما هم یک کارگر است در جایگاه خودش، آن کسی هم که حالا در یک جایگاه دیگری دارد نقش می‌آفریند که در مدیریت آن کارفرماست، آن هم کارگر است و این نگاه باعث نشود که کارگرِ بالادستی خودش را کارگر نداند و کارگرِ پایین‌دستی خودش را کارگر بداند و این نگاه خدایی نخواسته به‌نوعی استثمار و به‌نوعی بهره‌کشی‌های غیر مؤمنانه تبدیل شود.

وی تاکید کرد:همه کارگرند و هر کس در هر جایگاهی که قرار گرفته باید خودش را کارگر بداند و نگاه کارگری به خودش داشته باشد و نقش خود را ایفا کند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، با اشاره به اینکه همه خودشان را خادم و مخدوم بدانند،گفت: نگاه مخدوم بودن یا نگاه خادم بودن یاکارگری و کارفرمایی جامعه وجود  نداشته باشد چون در فرهنگ اسلام جایگاه ندارد .

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری افزود: فرهنگ اسلام یک فرهنگ انسانی و حفظ کرامت انسانی است و هر کسی در جایگاه خودش کار تولید می‌کند و خدمت ارائه می‌دهد و هر کسی در یک جایگاهی دارد جامعه را می‌چرخاند.

وی تصریح کرد: همه کارها، یک کار است، کار شیطانی هم کار است که منجر به جهنم انسان می‌شود، کار مؤمنانه انسانی همراه با کرامت هم کار است، که به بهشت منجر می‌شود، این نکته مهمی است که اگر این نوع نگاه بر جامعه ما حاکم بشود خیلی از بی‌عدالتی‌ها از بین می‌رود، تبعیض‌ها از بین می‌رود.

نکونام، با اشاره به اینکه امروز بشر گرفتار تبعیض‌نژادی است و  نَه کار می‌شناسد، نه انسان را می‌شناسد، نه کارگر را می‌شناسد، افزود: چرا انسان‌ها این همه گرفتار استثمار کردن یکدیگر هستند.

به گزارش ایرنا، هفته دوم اردی‌بهشت‌ماه با نام کارگر و معلم نامگذاری شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha