قهرمان روغنی شهرکی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: سرشماری عمومی کشاورزی در چهارمحال و بختیاری از ۱۲ آبانماه سالجاری همزمان با سراسر کشور آغاز و بهمدت ۵۳ روز کاری اجرا شد.
وی افزود: برای انجام سرشماری عمومی کشاورزی در چهارمحال و بختیاری ۱۷۲ نفر از عوامل اجرایی بهطور میدانی فعالیت داشتند.
روغنی تصریح کرد: این تعداد عوامل اجرایی توانستند در زمان اجرای سرشماری کشاورزی به ۳۴۱ هزار و ۱۹۲ مکان در چهارمحال و بختیاری مراجعه و اطلاعات بیش از ۸۲ هزار و ۳۰۰ بهرهبرداری این بخش را فهرست کنند.
وی با اشاره به انتشار نتایج سرشماری عمومی کشاورزی کشور در تیرماه۱۴۰۴ یادآور شد: نتایج این سرشماری در ۲ مقوله شامل ارزیابی برنامههای گذشته و برنامهریزی برای آینده کاربرد دارد.
به گزارش ایرنا، سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ ششمین سرشماری عمومی کشاورزی در کشور از سال ۱۳۵۹ تاکنون بود که آخرین آن مربوط به سال ۱۳۹۳ است.
هیچ کاری بدون برنامهریزی موفق نخواهد شد و قرار است تولید آمار و نتایج سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ تا ۱۰ سال آینده مبنای تصمیمگیری قرار گیرد.
نقش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در جی. دی. پی. (GDP) کشور ۱.۷ درصد و مشارکت اقتصادی این استان در حوزه اقتصادی ۱۶.۱ درصد است.
چهارمحال و بختیاری با بیش از ۵۰۰ میلیمتر بارندگی دارای ۶ اقلیم مختلف با تنوع گیاهی بالا است.
۴۳ درصد اقتصاد چهارمحال و بختیاری مربوط به بخش کشاورزی و یک چهارم تولید ناخالص داخلی و یک پنجم اشتغال استان به بخش کشاورزی وابسته است.
۲۵۰ هزار هکتار برابر ۱۵ درصد زمینهای چهارمحال و بختیاری زیرکشت محصولات مختلف است.
نظر شما