استاندار کرمانشاه: مدیریت چالش‌های پساکرونا و جهش تولید مهمترین موضوعات امسال است

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: کرونا گسل‌ها و چالش‌هایی را در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و اجتماعی به وجود آورده که این چالش‌ها به همراه موضوع جهش تولید به عنوان مهمترین موضوعات امسال باید با کمک نخبگان دانشگاهی مدیریت شوند.

«هوشنگ بازوند» روز جمعه به مناسبت گرامیداشت مقام معلم در نشست مجازی به صورت ویدیو کنفرانس با روسای دانشگاه‌ها و برخی از اعضای هیات علمی استان در دانشگاه رازی، افزود: از اوایل اسفند آژیر خطر بیماری کرونا را اساتید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به صدا درآوردند و بر جدی بودن خطر این بیماری تاکید کردند و خوشبختانه با همکاری مدیریت این دانشگاه نقشه راه برای شرایط سخت حتی بستری هزار بیمار تهیه شد.

وی تاکید کرد: ما ثابت کرده ایم که می توانیم از دل بحران ها فرصت هایی به وجود بیاوریم و نمونه این فرصت ها را در زلزله و سیل مشاهده کردیم.

به گفته وی در اوایل اسفند ماه که گرفتار بحران کرونا شدیم حتی یک واحد تولید ماسک هم در استان نداشتیم در حالی که برای جمعیت ۲ میلیون نفری کرمانشاه به روزانه ۳۰۰ هزار ماسک نیاز داشتیم و دانشگاه علوم پزشکی روزانه ۳۵ هزار ماسک مورد نیاز خود را از تهران تهیه می کرد.

در تولید مواد شوینده به خودکفایی رسیده‌ایم

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: خوشبختانه امروز در زمینه تولید مواد شوینده استان به خودکفایی رسیده و حتی تقاضای کسب مجوز برای صادرات این تولیدات را داریم.

بازوند افزود: همچنین تولید روزانه ۱۱۰ هزار ماسک در استان باعث شده که در  این شرایط وضعیت ما نسبت به استان های دیگر مطلوب باشد اما این موضوع نباید باعث غرور ما و عبور راحت از کنار موضوع کرونا شود.

وی تاکید کرد: کرونا همچنان در کمین مردم است و باید موارد بهداشتی همچنان رعایت شوند چرا که کرونا دارویی ندارد و این بیماری فقط باید توسط مردم و مسوُولان مدیریت شود.

بازوند در ادامه گفت: نخبگان دانشگاهی نیز در این مسیر می توانند الگوی مناسبی برای مردم باشند چرا که مردم به صحبت های آنها گوش می دهند.

اساتید دانشگاه پیشقراول جهش تولید هستند

استاندار کرمانشاه سال ۹۹ را سالی دانست که با چالش پساکرونا مواجه هستیم، و تاکید کرد: تاثیرات منفی که این بیماری بر حوزه های مختلف فرهنگ، امنیت، اقتصاد و مسائل اجتماعی گذاشته و گسل ها و چالش هایی را به وجود آورده است باید با کمک اساتید دانشگاه مدیریت شوند.

بازوند موضوع مهم دیگر سال ۹۹ را  بحث جهش تولید دانست و افزود:  این کار به ابزارهای زیادی نیاز دارد و حتما باید با محوریت دانایی شکل بگیرد.

بازوند خطاب به اساتید دانشگاه تاکید کرد که شما پیشقراول جهش تولید به خصوص در حوزه نرم افزاری هستید.

وی افزود: سال گذشته با وجود اینکه سال سختی بود اما در زمینه اقتصادی استان توفیقات خوبی داشتیم و امسال نیز باید بتوانیم با کمک نخبگان دانشگاهی چالش های پیش رو را برطرف کنیم.

دانشگاه مکانی برای اندیشه‌ورزی است

در این جلسه محمد ابراهیم اعلمی آل آقا رییس دانشگاه رازی کرمانشاه به مناسبت گرامیداشت روز معلم گفت: با ترور استاد شهید مرتضی مطهری اندیشه های او ترور نشد و دانشگاه مکانی برای اندیشه ورزی و اتاق فکر جامعه است.

وی دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی را شامل پیوند بین بهداشت، درمان و آموزش بیان کرد و افزود: این موضوع متولی ارایه خدمات پزشکی را در کشور مشخص کرده است.

آل آقا، تشکیل ستاد کرونا را محلی برای تصمیم سازی مسوولان سیاسی دانست و نقش دانشگاه علوم پزشکی در کنار مسوولان در مدیریت کرونا را اثرگذار بیان کرد و گفت: این تاثیر باعث شد تا رهبر معظم انقلاب با تخصیص یک میلیارد دلار برای کنترل بیماری کرونا موافقت کنند.

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: هماهنگی به وجود آمده برای کنترل بیماری کرونا در سایر حوزه های کشاورزی، صنعت و غیره می تواند الگو قرار بگیرد.

در این جلسه تعدادی از اساتید دانشگاه های استان به صورت ویدیو کنفرانس به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.

اکنون حدود ۱۰۰ هزار دانشجو در بیش از ۱۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی در استان کرمانشاه مشغول به تحصیل هستند.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا روز ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۸۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۴۶۴۰ نفر رسید.

کیانوش جهانپور افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰۲۸ نفر رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha