به گزارش خبرگزاری "سبأ" یمن، اداره گمرکهای این کشور با صدور بیانیهای تاکید کرد که به علت ادامه پرواز جنگندههای دشمن، نمیتوان شمار کشته و زخمیها و همچنین میزان خسارات به محمولههای مواد غذایی در این گمرک را مشخص کرد.
در این بیانیه تاکید شد که از هنگام آغاز فعالیت گمرک عفار در نوامبر(آذر-دی) ۲۰۱۹ مختصات آن به سازمان ملل اطلاع داده شد و این مرکز به ویژه پس از بسته شدن و محاصر بندر "الحدیده" از سوی ائتلاف سعودی، گذرگاه اصلی ورود دارو و غذا به یمن محسوب میشود.
در این بیانیه آمده است: صدها کامیون حامل مواد غذایی در گمرک عفار وجود دارند و این حمله، به منزله حمله به ملت یمن و محاصره غذایی و دارویی مردم به ویژه در پی شیوع "ویروس کرونا" بود.
اداره گمرکهای یمن ادامه داد: این نخستین بار نیست که مناطق غیرنظامی هدف حملات ائتلاف سعودی قرار میگیرند و این ائتلاف پیشتر نیز چندین بار مراکز گمرکی را هدف قرار داده، اما حمله امروز شدیدتر بوده و خسارتهای جانی و مالی فراوانی به بار آورده است.
اداره گمرکهای یمن با مسؤول دانستن کشورهای عضو ائتلاف و سازمان ملل در این حمله، از سازمانهای بین المللی خواست از مناطق غیرنظامی و شهروندان یمنی در مقابل جنایتهای ائتلاف سعودی حمایت کنند.
دیروز نیز حمله خمپارهای مزدوران سعودی به استان "تعز " در یمن، جان یک غیرنظامی را گرفت و ۳ تن دیگر را زخمی کرد.
ادامه حملات مزدوران سعودی و ائتلاف متجاوزان تحت رهبری عربستان به یمن در حالی است که شهروندان یمنی علاوه بر پیامدهای ناشی از جنگ، باید با ویروس کرونا به رغم فقدان زیرساخت های بهداشتی و پزشکی نیز دست و پنجه نرم کنند.
عربستان با همراهی امارات متحده عربی، بحرین، سودان و آمریکا در ششم فروردین سال ۱۳۹۴ با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز خود به کشور یمن را آغاز کرد، اما ظرف تقریباً شش سال گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هماکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.
بر اثر تجاوز عربستان به یمن، تاکنون هزاران یمنی به شهادت رسیده اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.
نظر شما