انتظار بود کشورهایی همچون عربستان و امارات و گروه های تروریستی همچون داعش و تحریرالشام که خود را مسلمان می دانند در ماه مبارک رمضان که ماه نزول قرآن و خیرات اللهی است، دست از اقدامات خود در کشتار مسلمانان بردارند، اما اینگونه که پیداست، کشتن مسلمانان بی دفاع از سوی مسلمان نماها ادامه دارد و کینه آنها با کشتن دیگر مسلمانان فروکش نمی کند.
اگر در روزهای اخیر به اقدامات ائتلاف سعودی در یمن، تروریست های داعش در عراق، تکفیری های مورد حمایت آمریکا و ترکیه در سوریه و جنگ لیبی نگاهی انداخته شود، می بینیم که فقط آمار کشته های مسلمانان بی گناه در این کشورها افزایش یافته است، کشتاری که فقط نفع آن را آمریکایی ها، کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی می برند.
در بین کشورهای مسلمان درگیر جنگ، یمن و مردم آن، مظلوترین مسلمانانی هستند که تیغ جنایتکاران غربی – عربی گردن آنها را بیشتر نوازش می دهد و هر روز شاهد شنیدن خبر جنایت بار از سوی ائتلاف سعودی – آمریکایی در این کشور هستیم.
از اقدامات ضدانسانی و ضداسلامی ائتلاف سعودی در یمن در روزهای اخیر حمله بمب افکن های متجاوز سعودی به محموله غذایی، دارویی و صنعتی یمنی ها در استان البیضاء آنهم در پشت قاب آتش بس ادعایی سعودی ها می باشد، آتش بس پوشالی که توسط عربستان در ۲۱ فروردین آغاز و پس از آن یکماه دیگر تمدید شد، ولی سعودی ها حتی به آتش بس اعلامی خود یکساعت نیز پایبند نبودند.
بمب افکن های متجاوز سعودی در اقدامی ضدانسانی دو روز پیش به گمرک عفار در استان البیضاء یمن حمله کردند که در جریان این حمله ۱۱ کامیون حامل مواد غذایی، دارویی، لوازم و مولدهای برق در آتش سوختند؛ شماری زخمی و تعدادی نیز مفقود شدند.
اداره گمرکهای یمن پس از این حمله با صدور بیانیهای اعلام کرد که از هنگام آغاز فعالیت گمرک عفار در نوامبر۲۰۱۹ (آذر-دی ۱۳۹۸) مختصات آن به سازمان ملل اطلاع داده شد و این مرکز به ویژه پس از بسته شدن و محاصر بندر "الحدیده" از سوی ائتلاف سعودی، گذرگاه اصلی ورود دارو و غذا به یمن محسوب میشود.
در این بیانیه آمده است: صدها کامیون حامل مواد غذایی در گمرک عفار وجود دارند و این حمله، به منزله حمله به ملت یمن و محاصره غذایی و دارویی مردم به ویژه در پی شیوع "ویروس کرونا" است.
اداره گمرکهای یمن ادامه داد: این نخستین بار نیست که مناطق غیرنظامی هدف حملات ائتلاف سعودی قرار میگیرند و این ائتلاف پیشتر نیز چندین بار مراکز گمرکی یمن را هدف قرار داده، اما این حمله شدیدتر بوده و خسارتهای جانی و مالی فراوانی به بار آورده است.
اداره گمرکهای یمن با مسؤول دانستن کشورهای عضو ائتلاف و سازمان ملل در این حمله، از سازمانهای بین المللی خواست از مناطق غیرنظامی و شهروندان یمنی در مقابل جنایتهای ائتلاف سعودی حمایت کنند.
"محمد علی الحوثی" عضو "شورای عالی سیاسی" یمن نیز حمله ائتلاف سعودی به یک کاروان حامل مواد غذایی و دارویی و کالاهای دیگر در مرکز گمرکی "عفار" را جنایت جنگی خواند.
بر اثر تجاوز ائتلاف عربی – آمریکایی به سرکردگی عربستان به یمن، تاکنون بیش از یکصد هزار نفر به شهادت رسیده اند که نزدیک به ۸۵ هزار نفر آن کودک بوده اند که به دلیل گرسنگی جان داده اند و بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است، فاجعه ای که در اثر آن فقط ۷ میلیون کودک یمنی شب ها گرسنه سر بر بالین می گذارند.
ادامه حملات ائتلاف متجاوزان عربی – آمریکایی به سرکردگی عربستان به یمن در حالی است که شهروندان یمنی علاوه بر پیامدهای ناشی از جنگ، باید با ویروس کرونا به رغم فقدان زیرساخت های بهداشتی و پزشکی نیز دست و پنجه نرم کنند.
البته اوضاع و احوال سعودی ها و آمریکایی های متجاوز این روزها اصلا خوب نیست و آه کودکان و زنان بی گناه یمن دامن ناپاک آنها را گرفته است به حدی که عربستان با صدور روزانه حدود ۱۰ میلیون بشکه نفت درآمدی ناچیزی دارد و این کشور ثروتمند با مشکل مالی شدید روبه رو شده و برای ادامه امور خود اقدام به اخذ وام از برخی بانک های جهانی نموده است.
شرایط آمریکا نیز با شیوع بیماری کرونا در جهان و رسیدن آن به این کشور تا حدودی به هم ریخته و این کشور تا این لحظه با یک میلیون ۱۸۸ هزار مبتلا و بیش از ۶۸ هزار مرگ و میر بیشترین آمار مبتلایان و فوتی ها را در جهان به خود اختصاص داده است.
از آمریکا انتظاری نیست که دست از کشتار مسلمانان و دیگر مظلومان جهان بردارد، چرا که جنایت در ریشه و بنیاد بسیاری از سردمداران آن نهادینه شده است، اما از سعودی ها که خود را مسلمان و خادم حرمین شریفین می دانند، انتظار است که دست از کشتار مردم مظلوم یمن که وارد ششمین سال خود شده و این کشور را به ویرانه تبدیل کرده، بردارند، و اندکی به عاقبت و فرجام آن بیاندیشند.
نظر شما