به گزارش روز شنبه مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، «علیرضا قنادان» افزود: کارشناسان بعد از اتمام مرحله اول، آغاز به بررسی و دریافت بازخوردها از این طرح کردند.
وی گفت: طبق نظرسنجیها، تاکسیرانان از این طرح استقبال بسیاری داشتهاند که بر همین اساس اجرای طرح ادامه خواهد داشت.
قنادان درباره چگونگی تامین صفحههای جداساز، گفت: در شروع طرح، یک کارگاه با ظرفیت تولید حداکثر ۱۵۰ جداساز در روز فعالیت داشت که اکنون به سه کارگاه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: تعداد کارگاههای تولید کننده صفحههای جداساز باید افزایش پیدا کند تا روند اجرای طرح افزایش یابد.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران، صفحههای جداساز حداقل تا یکسال دوام خواهند داشت و رانندگان به راحتی میتوانند آنها را چندبار جمع آوری و نصب کنند.
قنادان ادامه داد: در مرحله دوم این طرح با همکاری اداره کل پشتیبانی، ۱۵ هزار دستگاه تاکسی به جداساز راننده از مسافر مجهز خواهند شد.
معرفی رانندگان تاکسی مشکوک به کرونا به شهر سالم
وی درباره یکی دیگر از طرحهای درحال پیگیری سازمان تاکسیرانی، گفت: قرار است براساس خوداظهاری رانندگان تاکسی، آن دسته از افرادی که مشکوک به بیماری کرونا هستند، برای پایش و انجام آزمایشهای مربوطه به شهر سالم معرفی شوند.
قنادان با بیان اینکه ارسال بستههای معیشتی به تاکسیرانان مبتلا به کرونا ادامه دارد، افزود: مرحله اول توزیع بستهها انجام شده و در هفته جاری مرحله دوم ارسال آغاز میشود.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول توزیع موادضدعفونی کننده و ماسک با توجه به محدودیت در تامین ملزومات بهداشتی، کالاها به تاکسیرانان آسیب پذیرتر ارسال میشد.
وی گفت: اما در حال حاضر تمامی تاکسیرانان حداقل یکبار این ملزومات را دریافت کردهاند.
به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی تهران، در هفته گذشته ۱۵ هزار لیتر موادضدعفونی کننده برای توزیع میان تاکسیرانان تحویل گرفته شد.
به گزارش ایرنا، بنابر تصمیم تاکسیرانی، تاکسیهای پایتخت موظف هستند فاصله گذاری اجتماعی را با سوار کردن تنها سه مسافر رعایت و نسبت به نصب جداساز بین راننده و مسافران اقدام کنند.
نظر شما