علی اصغر صمدیانی شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: این بارندگی همچنین موجب تخریب برخی قلعههای دیگر به خصوص در هرات، ابرکوه، مهریز و شهر یزد شد.
وی ادامه داد: امیدواریم با تامین اعتبار لازم توسط مسوولان قلعههای تاریخی که آسیب دیدند به زودی در برنامه مرمت قرار گیرند.
این مسول گفت: مردم در صورت مشاهده تخریب و خسارت به بافتهای تاریخی آن را به معاونت میراث فرهنگی گزارش کنند تا از تخریب بیش از حد آنها جلوگیری شود.
صمدیانی با اشاره به اینکه بیشترین تخریب به دلیل گرفتگی ناودانهاست اظهار کرد: با وزش بادهای شدید بهاری امکان گرفتگی ناودانها وجود دارد.
وی تصریح کرد: باید برای پیشگیری ، ساکنان بافتهای تاریخی شهرستانها مرتب پشت بامها را پایش کنند و از باز بودن آنها مطمئن شوند.
رشکوییه دهستانی از توابع بخش گاریزات شهرستان تفت است.
استان یزد یکهزار و ۶۰۰ اثر تاریخی ثبت شده غیر منقول و ۶۰۰ بنای تاریخی ثبت شده ملی دارد که میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.
یزد در کنار استانهای فارس و اصفهان به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران مقصد اول گردشگران خارجی و اروپایی بوده به گونهای که استقبال گردشگران خارجی از این شهر تا پنج برابر افزایش داشته و همین امر گردشگری را محور توسعه استان قرار داده است.
این استان ۲ هزار و ۲۷۰ هکتار بافت تاریخی دارد و شهر یزد به عنوان نخستین شهر خشت خام و دومین شهر تاریخی جهان دارای بافت تاریخی ارزشمندی است.
یزد با عناوینی همچون شهر بادگیرها، شهر کار و کاریز و کاهگل، دارالعباده، دارالعلم و دارالعمل، حسینیه ایران، شهر دوچرخهها، شیرینی، شهر قنات، قنوت و قناعت و شهر آتش و آفتاب شناخته میشود.
استان یزد یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
نظر شما