سردار رحیمی: تهرانی‌ها در سال گذشته هر ۳ثانیه یکبار با ۱۱۰ تماس گرفته اند

تهران- ایرنا- فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: در سال گذشته شهروندان تهرانی هر ۳ ثانیه یکبار با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتند.

به گزارش ایرنا؛ اعضای شورای اسلامی شهر تهران روز یکشنبه در دویست و یازدهمین جلسه خود میزبان سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ بودند.

سردار رحیمی در این جلسه با ارائه گزارش عملکرد نیروی انتظامی پایتخت در حوزه پلیس ۱۱۰ گفت: حوزه پلیس ۱۱۰ که یک انقلاب و تحول بزرگ در ارائه خدمات به مردم محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در تهران این پلیس با ۱۲۰ اپراتور به مردم خدمت رسانی می کند، افزود: در سال گذشته ۱۲ میلیون و ۷۰۰ تماس با ۱۱۰ برقرار شده است، یعنی هر ۳ ثانیه یک بار یک تماس گرفته شده است.

رییس پلیس پایتخت افزود: ۵.۵ میلیون از تماس‌های گرفته شده با ۱۱۰ تماس‌های عملیاتی بوده است که توسط ۷۰۰ واحد عملیاتی ۱۱۰ در کل تهران و با حضور در سر صحنه مورد بررسی قرار گرفته شده است.

وی عنوان کرد: میزان رضایتمندی مردم تهران از عملکرد پلیس ۱۱۰ در مجموع ۹۲ درصد بوده است.

وی تأکید کرد: پلیس یک سایت خود کنترلی دارد تا روند کمک رسانی به مردم را در لحظه پیگیری کنیم.

تلاش پلیس پایتخت در حوزه راهنمایی و رانندگی

وی عنوان کرد: در بحث راهنمایی و رانندگی با تلاش های انجام شده شاهد کاهش ۶۱ نفری تعداد تلفات شهری بوده و رتبه اول کاهش تلفات را در کل کشور به دست آوردیم.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: پس از سالها موفق شدیم پلیس راه تهران را در ۳۰ کیلومتری جاده های منتهی به تهران را با ۶ یا ۷ پاسگاه پلیس فعال کنیم.

رحیمی با اشاره به دلایل اهمیت استقرار  پلیس در ۳۰ کیلومتری شهرهای منتهی به تهران، گفت:  از سویی بیشترین تصادفات در این فاصله رخ می دهد و از سوی دیگر در روزهای آخر هفته تعداد زیادی از خودروها از شهر تهران خارج و وارد می شوند که مدیریت این تردد، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تأکید کرد که از غرب، جنوب و شرق تهران روزانه حدود ۲ میلیون خودرو ورود و خروج دارند که لازم بود انضباط ترافیکی بهتری را شاهد باشیم.

رییس پلیس پایتخت با بیان اینکه در برخی محورهای جنوبی نظیر محور ورامین در گذشته کشته های زیادی داشتیم، افزود: توانستیم با یک سری ساخت  و سازها و قرار دادن نیوجرسی ها و جدا کننده ها در سطح جاده در این بخش هم با کاهش تلفات روبرو شویم.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات پلیس در سال گذشته تشکیل پلیس امنیت اقتصادی بود.

وی با بیان اینکه پلیس امنیت اقتصادی در کل کشور تشکیل شد، گفت: در کنار آن در شهر تهران هم این پلیس راه اندازی شد و در ارزیابی های ما این پلیس هم رتبه برتر را در برخورد با مفاسد اقتصادی به دست آورد.

رتبه برتر پلیس تهران در کشف جرایم 

رحیمی در ادامه گزارش خود در صحن شورای شهر تهران اظهار داشت که پلیس تهران در کشف جرایم رتبه برتر را در کشور کسب کرده است.
وی گفت: تقریبا در اکثرشاخص های ارزیابی، پلیس تهران رتبه های برتر را داشته است.

تلاش پلیس در مبارزه با مواد مخدر 
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: در بحث مواد مخدر هم با افزایش ۴۶ درصدی و کشف ۲۲تن مواد مخدر، تهران رتبه برتر کشور را داشته است.
وی ادامه داد : بخشی از  این حجم مواد مخدر از خرده فروشان کشف شده و اگر این مواد به دست مصرف کننده می رسید، اتفاق ناگواری می افتاد.

رتبه برتر جمع آوری معتادان متجاهر
سردار رحیمی همچنین در ادامه گزارش خود با اشاره به جمع آوری معتادان متجاهر از سطح شهر گفت: در این حوزه نیز پلیس تهران رتبه برتر را داراست.

کشف ۹۹ درصد جرایم جنایی
وی گفت: پلیس تهران در جرایم‌جنایی (جرایم خشن) با کشف ۹۹ درصد از این نوع جرایم روبرو بوده است.

وی ادامه داد: با افزایش ۱۴ درصدی کشف جرایم جنایی، در سطح کشور در رتبه ها ی برتر قرار داریم.

اجرای طرح‌های مختلف پلیسی در پایتخت 
سردار رحیمی خاطرنشان کرد:  در تهران ۸۶۰ مرحله طرح برای ارتقای امنیت و آرامش شهروندان انجام شده است.  

وی گفت: این طرح ها در ۶۵ موضوع مختلف از جمله پاکسازی پارک ها، برخورد با اراذل و اوباش، برخورد با معتادان متجاهر، برخورد با کیف قاپ ها و موبایل قاپ ها بوده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: محصول تلاش های پلیس، امنیتی است که امروز در پایتخت وجود دارد.

وی با بیان اینکه باید این امنیت را ارتقا دهیم، تأکید کرد: امنیت پایتخت بعنوان ام القرای جمهوری اسلامی، دغدغه پلیس است.

سردار رحیمی  با بیان اینکه لازم است نگاه نویی به بحث برقراری امنیت داشته باشیم، گفت: لازمه این مهم داشتن زیرساخت هایی است که تا کنون به آن بی توجهی شده است.

وی با اشاره به وضعیت کنونی کلانتری های پایتخت اظهار داشت: ۱۱ سال پیش، شورای امنیت ملی تصمیم می‌گیرد تعداد کلانتری های پایتخت را از هشتاد کلانتری به دویست کلانتری برساند؛ اما امروز وضعیت کلانتری ها مطلوب نیست.

رحیمی ادامه داد: برخی از کلانتری های پایتخت، سال ها قبل از انقلاب اسلامی ایجاد شده اند و وضعیت مطلوبی ندارند.

وی گفت: روزانه ۱۷ تا ۲۰ هزار نفر به مراکز مختلف پلیس در تهران مراجعه می‌کنند تا مشکلات خود را حل کنند.

وی با بیان اینکه مراکز پلیس متعلق به مردم است گفت: سالیانه اعضای شورای شهر اعتباری را برای شهر تصویب می‌کنند و شهرداری تهران بر اساس نامه شورای امنیت ملی باید در تهیه زمین ساخت و تجهیز کلانتری‌ها کمک کند.

وی ادامه داد؛ اما متاسفانه این موضوع تحقق نیافته است و ما برای اینکه بتوانیم خدمت خود را بهتر به مردم ارائه کنیم نیازمند نگاه جدید و ویژه در این حوزه هستیم.

خواست پلیس راهنمایی و رانندگی از شورا 

فرماندهی انتظامی تهران بزرگ همچنین اظهار داشت: موتور سیکلت ها و خودروهای پلیس خیلی فرسوده شده و نیازمند نگاه ویژه تری در این حوزه هستیم.

رحیمی افزود: با توجه به ترافیک شهر و نیاز به تحرک در شهر، موتور سیکلت ها نیازمند نوسازی هستند.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر خودرو و موتورسیکلت بسیار اندک خریداری شده است گفت: این بخش نیازمند نگاه ویژه است.

وی ترافیک را یکی از موضوعات جدی شهر تهران دانست و افزود: در سال جدید نیاز داریم تا به ترافیک که به طور مستقیم با اعصاب و روان شهروندان در ارتباط است بپردازیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha