به نوشته روز دوشنبه هفته نامه «اوزین نوول» فرانسه، شرکت هواپیمایی ایرفرانس در صورتی که از حمایتهای دولتی برخوردار نباشد بیشک به دنبال کاهش فعالیتهایش، در معرض خطر ورشکستگی قرار خواهد گرفت.
کمیسیون اروپا میگوید این کار احتمالا" منجر به آسیبی جدی به اقتصاد فرانسه خواهد شد.
این رسانه فرانسوی نوشت: فرانسه میتواند در قالب وامهای تضمین شده، هفت میلیارد یورو به ایرفرانس کمک کند. کمیسیون اروپا امروز (چهارم می/۱۵اردیبهشت) این حمایت استثنایی مرتبط با بحران کووید ۱۹ را تصویب کرد. بر این اساس، ایرفرانس قادر خواهد بود از دولت فرانسه کمک مالی دریافت کند.
کمیسیون اروپا همچنین اعطای ضمانت نامه وام از سوی فرانسه در مجموع به میزان ۷میلیارد یورو به نفع این شرکت هواپیمایی را تصویب کرد. اوزین نوول افزود: قطع ترافیک هوایی مرتبط با بحران کووید ۱۹، مشکلات بسیاری برای شرکت ایرفرانس تحمیل کرد.
اروپا پیشتر در ۲۹ آوریل /۹ اردیبهشت، وام پنج میلیارد یورویی از کشور فرانسه به شرکت خودروسازی رنو را تصویب کرد.
به نوشته این رسانه فرانسوی، از سوی دیگر، مساله کمکهای دولتی به شرکت راه آهن فرانسه هم مورد انتظار است.
وزیر مالی فرانسه روز نهم آوریل/۲۱ فروردین گفته بود: دولت پاریس آماده ارائه پشتیبانی گسترده به خطوط هوایی ایرفرانس و کی الام برای عبور از بحران ناشی از کووید ۱۹ و رکود است.
هفته پیش نیز هلدینگ «ایرفرانس-کی. ال. ام» اعلام کرد که با کاستن از نیروهایش آن هم به صورت داوطلبانه به چرخه فعالیت باز میگردد. «بن اسمیت» مدیر اجرایی گروه «ایر فرانس-کی. ال. ام» در گفتوگو با روزنامه اقتصادی «لزکو» فرانسه گفت: یک برنامه خروج داوطلبانه را به عنوان بخشی از برنامه بازسازی این شرکت فرانسوی-هلندی که همانند دیگر بخشهای این صنعت بر اثر بحران کووید-۱۹ آسیب دیده، آغاز خواهد کرد.
او که شرکتش پیش تر اعلام کرده بود قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۲میلادی یک هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی خود را حذف کند، گفته، برخی از کارمندان ایرفرانس در صورت امکان آماده خروج داوطلبانه هستند. بنابراین مرحله نخست، ارائه برنامهها در این زمینه است.
این شرکت پیشتر اعلام کرده بود هفت میلیارد یورو کمک مالی از فرانسه دریافت کرده است، ضمن آنکه دولت هلند نیز در نظر دارد بین ۲ تا ۴ میلیارد یورو کمکهای اضطراری به این هلدینگ ارائه کند.
نظر شما