پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و روان شناختی کرونا مغفول مانده‌است

تهران - ایرنا رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع دستی جهاد دانشگاهی گفت: استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی در شرایط کرونایی کمتر مشاهده می‌شود، این بیماری همه را درگیر کرده و از پیامدهای فرهنگی، اجتماعی و روان شناختی آن تاحدی مغفول شده‌ایم.

محمدحسین ایمانی خوشخو روز سه شنبه در نشست توسعه اقتصاد صنایع خلاق فرهنگی با رویکرد دانشی، کاربردی که در سالن شهید کاظمی آشتیانی جهاد دانشگاهی برگزار شد، افزود: ۲ طرح کلان مناسب با شرایط حاضر کشور در دست اجرا داریم، طرح اول موضوع استفاده از ظرفیت های فرهنگی پسا کرونا است که آن را به وزارت علوم و ریاست جمهوری ارسال کردیم.
وی ادامه داد: در این طرح تلاش می کنیم از ظرفیت های فرهنگی کشور در روزهای سخت کرونایی، استفاده بهینه شود.
رییس پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع دستی، طرح دوم را توجه به اقتصاد صنایع دستی اعلام کرد و گفت: تا زمانی که درآمدهای نفتی وجود دارد کمتر کسی به فکر درآمدهای جایگزین آن است.
ایمانی خاطرنشان کرد: حال که شرایط سخت شده و درآمدهای نفتی با چالش مواجه شد چرا از بخشی مانند صنایع دستی که از لحاظ منبع بی نظیر است، استفاده نمی کنیم. در عرصه صنایع دستی از بسیاری کشورها جلو هستیم و باید از این ظرفیت، استفاده بهینه کنیم.
وی یادآور شد: گردش مالی حوزه موسیقی در بسیاری کشورها از خیلی صنایع جلوتر است، یا بخش هنرهای تجسمی گردش مالی خوبی دارد ولی در ایران؛ خبر چندانی در حوزه درآمدی وجود ندارد.
ایمانی افزود: ‌از هر دو طرف اشکال وجود دارد به این معنی که هم از جانب مدیریت و هم هنرمندان این اشکال باید بررسی شود و نگاه ها در این حوزه ها تغیبر پیدا کند.
وی همچنین گفت: با نگاه نه چندان عمیق مشخص است که به حوزه فرهنگ هم اگر توجه کنیم به مزیت هایی دست خواهیم یافت و این کار باید به صورت ضربتی انجام شود. با این نگاه می توانیم حوزه فرهنگ را به صنعت تبدیل کنیم، شاید صنعت فرهنگی قدری برای ما ثقیل باشد اما در دنیا رایج است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha