مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس که بخشی از سرویس جاسوسی دولت لندن به شمار میرود به همراه آژانس امنیت سایبری و زیر ساخت آمریکا اعلام کردند که هکرها سازمانهای بهداشتی، پزشکی و همچنین مراکز دولتی را برای جمع آوری و سرقت اطلاعات مرتبط با منافع ملی هدف قرار دادهاند.
در این بیانیه به نام کشورهای متخاصم اشاره نشده اما آمده است که حملات آنها موفقیت آمیز نبوده است.
بیانیه یادشده بر همین اساس به کارکنان بخشهای حوزه بهداشت، پژوهشگاهها و مراکز علمی، تحقیقاتی و دارویی توصیه کرد تا بدون فوت وقت اطلاعات کاربری خود را تغییر دهند.
«دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس عصر سهشنبه اقدامات صورت گرفته در این زمینه را محکوم کرد و گفت: حمله بازیگران خبیث سایبری علیه آنهایی که در بیمارستانها و مراکز بهداشتی برای غلبه بر شیوع کرونا در سراسر جهان تلاش می کنند کاملا غیر قابل قبول است.
وی افزود: این حملات با ایجاد اختلال و فشار بر سازمانها و افرادی که به سختی تلاش می کنند جان انسانها را نجات دهد پیامدهای مرگباری را به دنبال دارد.
وزیر امور خارجه انگلیس افزود که این کشور به مقابله با آنهایی که برای اهداف خبیث خود دست به حملات سایبری میزنند ادامه میدهد. «ما برای حساب کشیدن از عاملان و توقف فعالیتهای سایبری شریر با همپیمانان خود همکاری نزدیکی خواهیم داشت.
مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس چندی پیش هم اعلام کرد حملاتی را شناسایی کرده که تبهکاران در حال درآمدزایی از بحران کرونا هستند.
این سازمان جاسوسی انگلیس مدعی شد، تبهکاران ایمیلهای سازمان بهداشت جهانی و مرکز کنترل بیماری در آمریکا را جعل کرده و از افراد برای ساخت واکسن ویروس کرونا اخاذی و کمک مالی طلب میکنند. آنها همچنین شبکه کامپیوتری فروشگاهها و سازمانهای تجاری را هک کرده تا پس از سرقت اطلاعات، کامپیوترها را برای اخاذی قفل کنند.
بر اساس آخرین آمار منتشر شده، آمریکا با ثبت ۷۱ هزار و ۱۴۸ نفر و انگلیس نیز با ثبت ۲۹ هزار و ۴۲۷ نفر به ترتیب دارای بالاترین آمار فوتیهای مبتلا به کرونا در سراسر جهان هستند. این در حالی است که هر دو کشور ادعا کردهاند تا پایان سال جاری واکسن کرونا را کشف خواهند کرد.
نظر شما