۳۵۰ هزار ماسک توسط جهادگران قمی تولید شد

قم - ایرنا - مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی ابن ابی‌طالب(ع) قم گفت: گروه‌های جهادی استان درمقابله با شیوع ویروس کرونا حضوری چشمگیر داشتند و بیش از ۳۵۰ هزار ماسک تولید کردند.

سرهنگ پاسدار محمود داودآبادی روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگاران ضمن گرامیداشت هفدهم اردیبهشت‌ماه، سالروز تأسیس سازمان بسیج سازندگی به‌فرمان رهبر معظم انقلاب،‌ افزود: برای مقابله با شیوع ویروس کرونا درقم سه‌هزار جهادگر درقالب ۱۵۰ گروه جهادی فعالیت داشته‌اند که توانسته‌اند در این دو ماه اخیر با استفاده از ظرفیت ۳۱ کارگاه تولیدی و خیاطی، بیش از ۳۵۰ هزار ماسک تولید کنند.

وی همچنین گفت: ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی، توزیع حدود ۲۳۰ هزار بسته بهداشتی، توزیع بیش از ۳۰ هزار بسته معیشتی، سرکشی و همدردی با خانواده‌های متوفیان بیماری کرونا در سطح استان قم از دیگر فعالیت‌های شاخص جهادگران در این مدت بوده‌است.

«کرونا» ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

داودآبادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این‌که همه جهادگران در کارهای داوطلبانه ایمانی قوی دارند، گفت: بسیج سازندگی قم برای تحقق گام دوم انقلاب تمام ظرفیت‌های خود را به کار گرفته و نقطه کانونی توجه آن به جوانان و ظرفیت‌های بالقوه آن‌هاست.

وی افزود:این ظرفیت عظیم جوانان انقلابی که آمادگی همه‌جانبه برای تلاش جهادی در جهت اعتلای کشور را دارند، زمینه‌ساز فعالیت‌های چشمگیر و مؤثری در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و محرومیت‌زدایی و نیز توسعه و ترویج فعالیت‌های جهادی در استان قم شده است.

وی همچنین به تبیین مهمترین سیاست‌های بسیج سازندگی در سال جهش تولید پرداخت و گفت: ترویج روحیه جهادی و فرهنگ مدیریت جهادی متناسب با ارزش‌های اسلامی بین آحاد مردم، تغییر رویکرد بسیج سازندگی از کار برای مردم به انجام کار مردم توسط مردم و توجه ویژه به پتانسیل جوانان درقالب گروه‌های جهادی ازجمله راهبردهای بسیج سازندگی قم در سال جهش تولید است.

داودآبای گفت: تشکیل گروه‌های جهادی تخصصی، برنامه‌ریزی و مدیریت منابع در جهت ایجاد اشتغال پایدار متناسب باسیاست‌های اقتصاد مقاومتی و نیز توجه ویژه به ارتقاء سطح دانش عمومی دانش آموزان و تربیت دانش آموزان کارآمد و مولد، از دیگر برنامه‌هایی است که توسط بسیج سازندگی استان برای تحقق جهش تولید دنبال می‌شود.

وی در ادامه به اهم فعالیت‌های بسیج سازندگی استان قم طی یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: یکی از عرصه‌های فعالیت بسیج سازندگی ایجاد اشتغال پایدار و آموزش و کارآفرینی برای ۲۰۰ تن است که در طول سال ۱۳۹۸ با واگذاری تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی به مبلغ ۱۵ میلیارد ریال با حمایت از کارگاه‌های کوچک و زودبازده انجام شد.

وی افزود: دراین راستا، کارگاه‌های خیاطی، آرایشگری،صنایع‌دستی، گلیم‌بافی، قالی‌بافی و عروسک‌سازی، ایجاد و توسعه واحدهای دامداری، پرورش شترمرغ و بلدرچین، مزارع گل محمدی و همچنین مشاغل خانگی بخشی از عرصه‌هایی است که توسط بسیج سازندگی قم حمایت‌شد.

مسئول بسیج سازندگی قم بیان داشت: از دیگر فعالیت‌های مهم این نهاد، ایجاد و توسعه صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم یاری بوده که طی دو سال گذشته، تعداد ۱۷۳ صندوق قرض‌الحسنه تشکیل شد و اشتغال‌زایی لازم برای ۲۱۸ تن و همچنین ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه با رقمی بیش از ۴۳۰ میلیون تومان را فراهم کرد.

وی ادامه داد: از دیگر فعالیت‌های شاخص بسیج سازندگی در جهت محرومیت‌زدایی و تسریع در خدمت‌رسانی طی یک سال گذشته می‌توان به اجرای چهار طرح ایران یار باهدف آشنایی اقشار مختلف مردم با مقوله کار و کارآفرینی، اجرای ۲۰۰  طرح جهاد روشنایی به‌منظور تأسیس نیروگاه خورشیدی در مناطق محروم استان، همچنین ایجاد و توسعه ۲۵۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی اشاره کرد.

وی افزود: ایجاد سه بازارچه عرضه محصولات خانگی و تولیدات مرتبط با اقتصاد مقاومتی، اجرای ۱۰۰ طرح صنعت یار با رویکرد پایش و عارضه‌یابی واحدهای صنعتی خُرد و کوچک و اجرای ۱۷ طرح بسیج همگام با کشاورز با مشارکت سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان و به‌منظور افزایش بهره‌وری در تولید محصولات کشاورزی از دیگر فعالیت‌های مهم در این رابطه بود.

داودآبادی همچنین گفت: از دیگر عرصه‌های بسیار مهم بسیج سازندگی، برنامه‌ریزی در جهت استفاده از ظرفیت‌های بسیجیان برای رفع محرومیت‌ها و تسریع درروند خدمت‌رسانی به مردم به‌خصوص محرومان و نیازمندان بوده که در سال ۹۸ به همت و مشارکت حدود ۲۰۰ گروه جهادی استان قم متشکل از گروه‌های جهادی دانشجویی، طلاب، نواحی مقاومت و همچنین اقشار و متخصصین بسیج، فعالیت‌های گسترده و ارزشمندی در این راستا صورت گرفته است.

وی افزود: اقدامات مهم گروه‌های جهادی در این راستا شامل مواردی چون اعزام ۳۹۶ گروه بهداشتی و درمانی به مناطق محروم و ویزیت بیش از ۲۳ هزار تن، برگزاری ۵۰۶ اردوی جهادی در داخل و خارج از استان و خدمت‌رسانی گروه‌های جهادی در قالب ۷۰ هزار نفر روز است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تهیه و توزیع کیف، البسه و لوازم‌التحریر برای ۲ هزار و ۳۵۰ تن از دانش آموزان محروم و کم‌بضاعت استان در سال گذشته افزود: طی این مدت همچنین ۳۰۰ جهیزیه کامل برای نوعروسان قمی تهیه و توزیع شد، ضمن آن‌که جشن تکلیف برای هزار دانش‌آموز دختر سوم ابتدایی ترتیب یافت.

مسئول بسیج سازندگی قم گفت: یکی دیگر از عرصه‌های فعالیت این سازمان فعالیت در حوزه عمران و زیرساخت است که در طول سال ۹۸ موفق به اجرای طرح‌ها و برنامه‌هایی مختلفی شده که از آن جمله احداث ۱۰۴ واحد مسکونی برای سیل‌زدگان لرستان و تعمیر و بازسازی ۲۰ باب مسجد است.

وی بیان کرد: همچنین اجرای ۱۱ پروژه آبرسانی در سطح استان قم از قبیل کانال انتقال آب کشاورزی و تعویض شبکه‌های آب شرب، تعمیر و بهسازی ۹ باب مدرسه، احداث، تعمیر و بازسازی ۱۶ خانه محروم، احداث و تکمیل ۲ غسالخانه، تکمیل و بهره‌برداری از ۲ یادمان شهدا،احداث نمازخانه و نیز تعمیر و بازسازی ۲ خانه عالم نیز توسط جهادگران بسیجی انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha