۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۰۵
کد خبر: 83778401
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

کرونا و هشدار حزب مخالف دولت جانسون درباره نابرابری بهداشتی در انگلیس

لندن– ایرنا– هم زمان با افزایش چشم‌گیر آمار جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس، حزب مخالف دولت بوریس جانسون درباره گسترش نابرابری بهداشتی در مناطق محروم، به ویژه جوامع اقلیت‌نشین هشدار داد.

«جاناتان اشوورث» وزیر بهداشت دولت در سایه (حزب کارگر) تاکید کرد که دولت باید مناطق محروم را در اولویت طرح غربالگری سلامت قرار دهد. 

وی در گفت‌وگو با نشریه ایندیپندنت افزود: ویروس کرونا باعث رواج نابرابری بهداشتی شده، آن هم در حالی که نابرابری بهداشتی بدتر از سایر اشکال نابرابری است که به مرگ زودهنگام افراد منجر می‌شود. 

این سیاستمدار انگلیسی ادامه داد، در حالی که ویروس کرونا برای همه اقشار جامعه مهلک است نباید پیامدهای آن را در مناطق محروم دست کم بگیریم.
وی یادآور شد، پس از ۱۰ سال ریاضت اقتصادی دولت‌های محافظه‌کار در انگلیس، امید به زندگی در این کشور متوقف شده و در برخی مناطق کاهش یافته است.

اشوورث با بیان اینکه زمان به سرعت در حال سپری شدن است هشدار داد، اگر دولت لندن اقدام فوری صورت ندهد کووید-۱۹ باعث گسترش نابرابری بهداشتی خواهد شد. 

حزب کارگر خواستار تشکیل کمیسیون مستقلی است که درباره پیامدهای اجتماعی و اقتصادی ناشی از قرنطینه بر نابرابری بهداشتی و کاهش امید به زندگی تحقیق کند.

دفتر آمار ملی انگلیس هفته گذشته گزارش داد، نرخ فوتی‌های مبتلا به کرونا در مناطق محروم دو برابر سایر مناطق است. همچنین آمار ابتلا به بیماری‌های روانی و خودکشی در این مناطق بیشتر سایر مناطق گزارش شده است.

آمار فوتی‌های ناشی از کرونا برخلاف ادعای دولت انگلیس همچنان در حال افزایش است و این کشور دیروز(سه‌شنبه) بالاترین آمار قربانیان را در سراسر اروپا ثبت کرد. نخست‌وزیر انگلیس ادعا کرده که این کشور پیک شیوع کرونا را پشت سر گذاشته در حالی اتحادیه اروپا این ادعا را رد کرده است.

از سویی نتایج بیشتر تحقیق‌ها و پژوهش‌های انجام شده توسط نهادهای خیریه و حقوق‌بشری در انگلیس نشان می‌دهد، میلیون‌ها خانوار در این کشور بخش مهمی از درآمد خود را در نتیجه بحران ویروس کرونا از دست داده و در فقر زندگی می‌کنند.

به گزارش بنیاد زندگی استاندارد (Standard Life Foundation)، ۷.۹ میلیون خانوار انگلیسی (۲۸ درصد جمعیت) از ابتدای شیوع ویروس کرونا در این کشور با مشکلات شدید مالی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. آنها شامل افراد شاغلی‌اند که به‌صورت موقت خانه‌نشین شده و درآمد خود را از دست داده‌، یا خویش‌کارفرمایانی هستند که بیکار یا بخش عمده درآمدشان کم شده است.

همچنین تحقیقات موسسه نظرسنجی یوگوو نشان می‌دهد، بیش از ۴۰۰ هزار نفر در پایتخت انگلیس به دلیل بحران کرونا گرسنه می‌مانند.
براساس این تحقیقات، ۱۸ درصد از شهروندان لندن معادل ۱.۲ میلیون نفر گفته‌اند که دست‌کم یک خانوار از خانواده آنها حجم مصرف مواد خوراکی خود را به میزان قابل توجهی کاهش داده یا حذف کرده است.

هم زمان، نهادهای خیریه از هجوم مردم به بانک‌های غذا خبر داده و هشدار داده‌اند بحرانی که کرونا در این زمینه ایجاد کرده، پس از پایان شرایط قرنطینه ادامه‌دار خواهد بود.

دو موسسه خیریه بزرگ انگلیس به نام‌های بنیاد غذا و تراسل از دولت خواسته‌اند تا روند اداری رسیدگی به تقاضاها برای دریافت کمک‌هزینه‌های معیشتی را کاهش داده و هرچه سریع‌تری پول نقد در اختیار نیازمندان قرار دهد. 

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد گفته، احتمال دارد در نتیجه شیوع ویروس کرونا در جهان، ۵۰۰ میلیون نفر فقیر شوند.
۲۰۲۳

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha