بختیار خلیقی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قیمت انواع نان براساس مصوبات کارگروه اصلاح نظام یارانهای گندم، آرد و نان استان در مورخ ۲۵ اسفند سال ۹۸ تغییر یافت و این مصوبه از ۱۷ اردیبهشت سال جاری ابلاغ و اجرایی شده است.
وی اضافه کرد: آخرین افزایش قیمت انواع نان در کردستان به مهرماه سال ۹۷ بر میگردد و قرار بود در ۲۰ آبان پارسال هم نرخ نان تغییر کند که بنابر دلایلی همچون افزایش قیمت بنزین این اقدام انجام نشد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه قیمت هر سنگک نیمه یارانهای (آزاد پز) با وزن چانه ۶۵۰ و وزن نان ۴۵۰ گرم یک هزار و ۲۰۰ تومان شده است، افزود: قیمت نان لواش با وزن چانه ۱۶۰، وزن نان ۱۲۰ گرم ۲۵۰ تومان و سنگک یارانهای با وزن چانه ۶۵۰ و وزن نان ۴۵۰ گرم یک هزار تومان است.
خلیقی با اشاره به اینکه بربری یارانهای فقط در روستاها عرضه میشود، یادآور شد: بربری یارانهای با چانه ۴۵۰ و وزن نان ۳۴۰ گرم به قیمت ۹۰۰ تومان، بربری نیمه یارانهای با کنجد با چانه ۴۵۰ و وزن نان ۳۴۰ گرم با قیمت یک هزار و ۲۰۰ تومان در خبازیها عرضه میشود.
وی با اشاره به اینکه قیمت بربری نیمهیارانهای بدون کنجد با چانه ۴۵۰ و وزن نان ۳۴۰ گرم یک هزار تومان شده است، تاکید کرد: قیمت نان تافتون نیمه یارانهای با وزن چانه ۲۸۰ و وزن نان ۲۱۵ گرم، ۵۰۰ تومان، قیمت هر کیلوگرم سنگک اتوماتیک ماشینی با آرد یارانهای ۲ هزار تومان و با آراد نیمه یارانهای هم ۲ هزار و ۴۰۰ تومان شده است.
خلیقی با بیان اینکه نصب قیمت تعیین شده در معرض دید عموم مردم در خبازیها الزامی است، گفت: رعایت وزن چانه و وزن نان هم الزامی بوده و مشتری حق مطالبه آن را دارد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: وجود کارتخوان و استقرار ترازو در واحدهای خبازی ضروری است و در صورت مطالبه مشتری نان عرضه شده هم باید توزین شود.
نظر شما