حبیبالله خجستهپور روز پنجشنبه در نشست بررسی تسهیلات رونق تولید استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: پیگیری مستمر دستگاههای اجرایی مرتبط و بانکهای عامل برای رفع و حل این مساله لازم است.
وی بیان کرد: اختلاف در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی در بین بانکهای استان وجود دارد که باید با عزم جهادی و نگاه ویژه بانکها، این مساله به حداقل برسد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: پرونده واحدهای تولیدی و صنعتی خواهان تسهیلات قبل از معرفی به بانکها در ۲ نشست تخصصی با حضور نمایندگان بانک مربوطه رسیدگی میشود.
وی تصریح کرد: براساس این نشستهای تخصصی، لازم است بانکهای عامل رویههای اداری را برای اعطای تسهیلات تسهیل کنند.
خجسته پور اضافه کرد: دلایل تاخیر در اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی باید در نشست تخصصی تفکیک شود و موارد قابل حل در استان و موارد ملی با نامهنگاریهای استاندار سمنان در سطح کشور پیگیری شود.
وی با اشاره به معرفی ۳۰ طرح گردشگری از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان به وزارتخانه مربوطه برای دریافت تسهیلات، افزود: برای اعطای تسهیلات به فعالان اقتصادی در حوزه گردشگری پیگیریهای مستمری در سطح ملی انجام شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: توسعه گردشگری در استان جزو اولویتهای اقتصادی مطرح شده از سوی استاندار است، بنابراین با برنامهریزیهای اصولی از سوی اداره کل مربوطه این راهبرد به طور ۱۰۰ درصدی در گام اجرایی قرار گیرد.
رضایتمندی جامعه با تحقق جهش تولید
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اضافه کرد: با وجود شیوع کرونا با تلاش دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و بانکهای عامل برای تحقق شعار سال و جهش تولید در تلاش باشند.
وی با بیان اینکه عملیاتی شدن جهش تولید سبب رضایتمندی در جامعه میشود، اضافه کرد: دستگاههای اجرایی استان سمنان امسال باید برای جبران عقبماندگی اقتصادی ناشی از شیوع کرونا با برنامهریزیهای اصولی با هدف تحقق شعار سال، عبور از رونق تولید و آغاز جهش در تولید اقدامهای جامع، کاربردی و عملیاتی انجام دهند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: مسوولان دستگاههای اجرایی برای عملیاتی شدن شعار سال با رویکرد جهادی و تلاش مضاعف گام بردارند و با هم افزایی و همدلی، این راهبرد اصولی طرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب در گام اجرایی قرار میگیرد.
خجسته پور ادامه داد: شیوع کرونا از ابتدای سال مشکلات زیادی را برای بخش صنعت و تولید ایجاد کرد و باعث به فروش نرفتن کالاهای تولیدی و رکود در بازار شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان اضافه کرد: امسال در راستای جهش تولید، عزم ملی و تلاش جهادی برای گره گشایی از مشکلات بخش تولید و صنعت در استان اقدام شود.
یک هزار و ۸۴۱ واحد تولیدی و صنعتی دارای پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری بالغ بر ۷۶ هزار میلیارد ریال در استان سمنان فعالیت دارند.
نظر شما