فردین سعیدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با بررسی وضعیت استارتاپهای کردستان در حوزه فناوری اطلاعات، مشخص شد که کسب و کارهای اینترنتی حوزه خدمات عمومی و خرید و فروش الکترونیکی در شرایط بحران کرونا توسعه یافتهاند.
وی اضافه کرد: اگر چه استارتاپها با ایدههایی نوآورانه در حوزه خدمات میتوانند در مسیر توسعه و درآمدزایی کشور گامهای بلندی بردارند، اما نکته مهم این است که در صورت وقوع اتفاقاتی پیشبینی نشده، تضمینی برای موفقیت آنها وجود ندارد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان یادآور شد: پس از شیوع و گسترش بیماری کرونا در دنیا و کشور، استارتاپها نیز از آسیب این ویروس در امان نمانده و همانند بسیاری از کسب و کارها دچار رکود و چالش شدند.
سعیدی افزود: با این وجود برخی از استارتاپ های استان در حوزه خدمات جابجائی کالا و مرسولات، فروش الکترونیکی، فروش مایحتاج روزانه، خدمات فروش بدون نیاز به کارت بانکی و حوزه آموزش الکترونیک توانستهاند بحران کرونا را به فرصتی برای رونق بخشیدن به کسب و کار خود تبدیل کنند.
کردستان یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و ۵۷ درصد جمعیت شهری و روستایی این استان از اینترنت بهرهمند هستند. ر
ییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد تا ظهر جمعه ۱۰۴۶۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶۵۴۱ نفر رسید.
نظر شما