مریم بیگمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به منظور پیشگیری از گسترش بیماری در بین کارکنان شاغل در صنایع غذایی و بهداشتی زیرپوشش و برای حفظ سلامت و ایمنی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، شیوه نامه پیشگیری و مبارزه با شیوع ویروس کرونا به تمامی کارخانجات، واحدهای تولیدی، انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ابلاغ شد.
وی افزود: مسئول فنی واحد همچنین مکلف است در رابطه با رعایت بهداشت فردی و جمعی به تمامی کارکنان آموزش ها و هشدارهای لازم را بدهد و مستندات آن را ثبت و نگهداری کند.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تامین مواد ضدعفونی کننده مناسب و کافی، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی از وظایف مدیریت مجموعه است و تمامی پرسنل شاغل نیز باید حداقل با ماسک و دستکش تجهیز شده باشند.
بیگمی افزود: تمامی رانندگان، کارکنان و پرسنل قبل از ورود به واحد، باید غربالگری شوند به گونه ای که از ورود افراد مشکوک با علائم حاد تنفسی به واحد جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: این موضوع بویژه در رابطه با کارکنان خطوط تولید، بسته بندی و انبار بصورت جدی و سخت گیرانه تری اعمال می شود.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تاکید کرد: تمامی صنایع تولیدی مواد غذایی و بهداشتی باید مواد اولیه خام کشاورزی، دامی و دریایی مورد نیاز خود را از واحدهای صنعتی یا کارگاهی دارای مجوز تهیه کنند.
وی ادامه داد: تمامی وسایل حمل و نقل از قبیل کامیون،کامیونت، وانت، لیفتراک و همچنین سکوهای بارگیری، پالت ها و چرخ دستی ها قبل از هر نوبت بارگیری، باید با مواد ضدعفونی کننده مناسب گندزدایی شوند.
بیگمی خاطر نشان کرد: کارشناسان و بازرسان این مدیریت از ابتدای شیوع ویروس کرونا در سیستان و بلوچستان بصورت روزانه و مستمر (حتی در ایام تعطیل) از کارخانجات و واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و بهداشتی بازدید کرده اند و این بازدید ها همچنان ادامه دارد.
نظر شما