محمد محمدی قیداری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان بهزیستی به عنوان یکی از نهادهای اصلی و تأثیرگذار در حوزه رفاه اجتماعی کشور و متولی ارتقای سلامت اجتماعی، منشاء خدمات ارزشمند تخصصی و حمایتی به گروههای مختلف جامعه است.
وی اضافه کرد: در گام دوم انقلاب و با گذشت بیش از ۴۰ سال از تشکیل سازمان بهزیستی کشور و گسترش ماموریتها، نیازها، انتظارات و مطالبات جامعه از این سازمان، بهره مندی از پتانسیل و ظرفیت های مردمی در قالب مراکز و موسسات غیردولتی، به منظور تقویت و توسعه خدمات حمایتی و تخصصی امری اجتناب ناپذیر است.
این مسؤول ادامه داد: در چنین شرایطی، طراحی و اجرای راهکاری که امکان ارائه مجموعه ای از خدمات را فراهم کند و موجب تسهیل مراجعه، پیگیری و پاسخگویی به جامعه شود، بیش از پیش ضروری به نظر میرسد.
به گفته این مسؤول مراکز غیردولتی خدمات بهزیستی (مثبت زندگی) براساس بند چهار ماده۲۶ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، بعد از اخذ موافقت اصولی و پروانه فعالیت مجموعه ای از خدمات سطح یک سازمان بهزیستی را در بستر دولت الکترونیک به مخاطبین و جامعه هدف ارائه خواهند کرد که این امر هم گام مهمی در تسریع خدمات، کاهش ترددهای غیرضروری، افزایش سلامت اداری و شفاف سازی خواهد بود و ساکنان هر محله و منطقه به آسانی به خدمات بهزیستی آن هم مجموعه ای از خدمات دسترسی خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان حقیقی و حقوقی واجد شرایط می توانند از ۲۲ اردیبهشت ماه جاری (به مدت ۱۵ روز) با مراجعه به سامانه صدور مجوز سازمان بهزیستی کشور به نشانی اینترنتی http://centers.behzisti.net/register درخواست خود را برای صدور مجوز تاسیس این مراکز ثبت کنند.
نظر شما