۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳
کد خبرنگار: 1452
کد خبر: 83784804
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

شهردار همدان: تحقق شهر هوشمند رویکرد عملیاتی مدیریت شهری است

همدان- ایرنا- شهردار همدان با بیان اینکه تحقق شهر هوشمند رویکرد عملیاتی مدیریتی این شهر است فت: بر این اساس در ۲ سال گذشته نسبت به بهره‌مندی از ظرفیت فناوری‌های نوین در عرصه‌های مختلف اقدام شده است.

عباس صوفی روز سه شنبه در مراسم عقدقرارداد سامانه "زیرساخت اطلاعات مکانی" (SDI) شهرداری همدان اظهار داشت: قطع به یقین پیشروی در گسترش تکنولوژی‌های جدید موجب ارتقا سطح کیفی خدمات رسانی مدیریت شهری به شهروندان خواهد شد.

وی بیان کرد: همدان ظرفیت های لازم برای تبدیل به شهر هوشمند را دارد و هم اینک مدیریت شهری زمینه سازی های لازم برای ایجاد حوزه های مختلف فناوری را مهیا ساخته است.

صوفی با اشاره به اینکه اجرای سامانه "زیرساخت اطلاعات مکانی" به عنوان یکی از فناوری های نوین از ضرورت های اثرگذار در اداره شهرها است، گفت: بر همین اساس شهرداری همدان به این حوزه نگاه ویژه ای دارد و طبق بررسی ها و کارشناسی های صورت گرفته درصدد هستیم برای اولین بار در کشور داده های حوزه فضای سبز را در این سامانه بارگزاری کنیم و از قابلیت ها و نتایج مثبت آن به نحو مطلوب بهره مند شویم و سطح کمی و کیفی خدمات و همچنین میزان رضایتمندی عمومی را ارتقا دهیم.

وی به پیاده سازی فناوری شهر هوشمند در حوزه خدمات شهری شهرداری همدان تاکید کرد و افزود: بر این اساس خدمات شهری باید به صورت روزانه و برخط در دسترس عموم و کارشناسان حوزه ها قرار گیرد و با بارگزاری و تحلیل روزانه اقدامات و فعالیت ها شاهد افزایش بهره وری در اداره و اجرای امور باشیم.

معاون خدمات شهری شهردار همدان نیز در این مراسم گفت: تحقق زیرساخت های فناورانه در شهرداری همدان ضروری است چرا که لایه های مختلف مدیریت شهری را در بر می گیرد و باید به صورت مستمر خدمات را از این حوزه دریافت کنیم.

وحید علی ضمیر با بیان اینکه سامانه "زیرساخت اطلاعات مکانی" قابلیت زیادی برای شهروندان و کارشناسان دارد، افزود: با تاکید شهردار همدان مطالعات اجرای این سامانه از سال ۹۷ شروع شد که در حوزه خدمات شهری و سازمان های زیر مجموعه می توان با دسته بندی و بارگزاری داده ها در این سامانه و تحلیل آنها و دریافت اطلاعات طبقه بندی شده توسط کارشناسان در جهت ارتقای کمی و کیفی خدمات رسانی بهره برد.

وی ضمن تشریح قابلیت ها و مزایای این سامانه، یادآور شد: در حوزه های فضای سبز، مدیریت بحران، مبلمان شهری، وضعیت آسفالت معابر، ساماندهی مشاغل شهری، زیبا سازی و سایر بخش ها می توان از ظرفیت این سامانه به نحو مطلوب استفاده کرد.

علی ضمیر خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعات دریافتی سامانه "زیرساخت اطلاعات مکانی" تنها در تعداد محدودی از شهرهای کشور استفاده شده و شهرداری همدان جزو نخستین کلانشهرهای کشور به شمار می رود که این سامانه را راه اندازی خواهد کرد.

مجری اجرای این سامانه نیز گفت: رویکرد مثبت مدیریت شهری همدان در اجرای سامانه های نوین در مباحث شهری شایسته تقدیر است و انتظار معقول را از سوی شهرداری در این حوزه شاهد هستیم.

احسان فرشادی بیان کرد: ابزار، اطلاعات و نیروی انسانی سه عامل اصلی برای اجرای دقیق این طرح است که شهرداری همدان در این زمینه موفق عمل کرده و در سرعت بخشیدن  به اجرا و دستیابی به اهداف مورد نظر زمینه مناسبی را مهیا ساخته است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان سافا افزود: سامانه "زیرساخت اطلاعات مکانی" یکی از دستاوردهای نوین این شرکت دانش بنیان است که پیش از این در شهرداری های تبریز، سمنان، کرمانشاه، اهواز، کاشان و همچنین شرکت آبفای استان همدان و برخی دیگر از شرکت های خدمات رسان کشور اجرا شده و در کنار موفقیت ها، رضایتمندی نیز به همراه داشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha