ابراهیم نوزایی، رییس فدراسیون چوگان در این دیدار ضمن اشاره به پیشینه و تاریخ کهن ورزش چوگان، گفت: یکی از محورهای بیانات رهبر انقلاب در خصوص ورزش چوگان به احیای این رشته ورزشی اختصاص داشته زیرا چوگان بخشی از فرهنگ غنی ایرانی است.
وی در ادامه با اشاره به عملکرد فدراسیون چوگان در سال گذشته، تصریح کرد: خوشبختانه تقویم اجرایی فدراسیون طبق برنامهریزیها محقق شد اما در پایان سال به دلیل شیوع بیماری کرونا و دستورالعمل ستاد مبارزه با این بیماری، ۲ مسابقات پیش بینی شده در اسفندماه برگزار نشد.
نوزایی همچنین از اهمیت توسعه چوگان در استانها گفت و در ادامه بر لزوم حمایت دوچندان مسوولان ورزشی کشور از این ورزش تاکید کرد.
برای ترویج چوگان نیازمند حمایت بخش خصوصی هستیم
«مهدی علینژاد» معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان نیز با بیان اینکه در فرهنگ و ادبیات ایران اسلامی همواره به چوگان اشاره شده است، گفت: بدون شک فدراسیون چوگان امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند انجام اقدامات عملی برای توسعه و ترویج چوگان در سراسر کشور است.
علینژاد با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی کنونی سبب بروز برخی مشکلات برای توسعه ورزش شده است اما این موضوع نباید مانع رشد و یا ترویج چوگان شود، تصریح کرد: در واقع با حمایت مسوولان بخش ورزش کشور و همچنین جلب نظر بخش خصوصی میتوان توسعه چوگان را سرعت بخشید.
وی ضمن بیان اینکه داشتن نگاه توسعهای در هر جایگاه میتواند سبب رشد یک مجموعه شود، اظها داشت: بنابراین به نظر میرسد باید با برنامهریزی دقیق به سمت فراگیر کردن چوگان در جامعه گام برداریم؛ به عنوان مثال شرایط آموزش و بازی چوگان برای افراد آماتور و همچنین کسانی که از قدرت اقتصادی بالایی برخودار نیستند، فراهم شود تا افراد با لذت و هیجان چوگان آشنا شوند.
در ادامه غزاله امیر ابراهیمی نایب رییس، حجت الله دهخدایی مشاور ارشد فدراسیون و همچنین محمدرضا شاپوری رییس و کاظمی دبیر هیات چوگان استان تهران به مشکلات، دغدغهها و برنامهریزیهای آتی فدراسیون برای توسعه و ترویج این رشته ورزشی پرداختند.
در پایان کتاب «گوی و چوگان» از سوی ابراهیم نوزایی به مهدی علینژاد اهداء شد.
نظر شما