ابراهیم نوزایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا افزود: در حال حاضر تا زمان رسیدن به نتیجه مطلوب برای تولید تجهیزات چوگان بصورت بومی درصدد برطرف کردن نیاز چوگانبازان از طریق راهکارهای موجود هستیم که امیدواریم این امر تحقق یابد.
وی با اشاره به وضعیت کنونی چوگان در سطح کشور، اظهار داشت: در سال جاری به دلیل شیوع و همهگیری ویروس کرونا، امکان تحقق کامل برنامه عملیاتی و تقویم مسابقات چوگان فراهم نشد اما با همافزایی صورت گرفته در نیمه دوم سال شاهد برگزاری مسابقات مختلفی بودیم و امیدواریم در سال ۱۴۰۰ با مهار و کنترل این بیماری، چوگان مانند سایر ورزش های دیگر پررنگ باشد.
نوزایی، چوگان را یک ورزش ملی دانست و تصریح کرد: باید برای پیشرفت این رشته بومی از همه ظرفیت ها بهره ببریم و فدراسیون چوگان تلاش کرده همه امکانات در استانها را بکار بگیرد تا شاهد توسعه آن در سراسر کشور باشد و البته نباید از ظرفیت بخش خصوصی چشم پوشی کرد.
وی با بیان اینکه آگاهی بخشی نسبت به چوگان در گرو فعالیت و جذب حداکثری روسای چوگان استانها است، خاطرنشان کرد: نباید از بعد فرهنگی ورزش چوگان غافل شویم زیرا بخشی از فرهنگ ایران اسلامی است و رهبر انقلاب نیز بر آن تاکید کرده اند لذا باید از این مهم پاسداری کرد.
نظر شما