به گزارش روز پنجشنبه منابع انسانی و برنامه ریزی شهرداری تهران؛ ابوالفضل میرزایی ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در دین مبین اسلام سفارش زیادی به اطعام به عنوان یکی از متداول ترین، نوع احسان و نیکوکاری شده که البته بهترین آنها اطعام به صورت سفره انداختن و دعوت عام و گروهی است.
وی افزود: اکنون به دلیل شرایط خاص جامعه و پرهیز از تجمع برای صیانت از سلامت شهروندان، چنین کاری میسر نیست اما می توان شیوه توزیع بسته های پذیرایی را جایگزین آن کرد؛ به ویژه در ماه مبارک رمضان، که ماه رحمت الهی است، باید تلاش کنیم نیازمندان ومستمندان و خانواده های آبرومند از اطعام و افطاری محروم نمانند.
میرزایی تاکید کرد: کار خیر و خداپسندانه پخت روزانه یک هزار و ۵۰۰ پرس غذا از نیمه دوم ماه مبارک رمضان برای کمک به نیازمندان و مناطق محروم شهر تهران در حال انجام است.
فرمانده حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامه ریزی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اجرای این طرح از شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) آغاز شده و با کمک حوزه های بسیج مناطق ۲۲گانه در اختیار محرومین شناسایی شده قرار می گیرد.
به گفته میرزایی این طرح به دستور سازمان بسیج شهرداری تهران به همت حوزه بسیج مالی، منابع انسانی و برنامه ریزی شهرداری تهران و حوزه بسیج ادارات مرکزی شهرداری تهران در حال اجرا است.
نظر شما