۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۵
کد خبرنگار: 812
کد خبر: 83788299
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

اتحادیه اروپا درخصوص طرح الحاق اراضی فلسطین به رژیم صهیونیستی موضع می‌گیرد

تهران-ایرنا- وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا عصر امروز (جمعه) و در سالروز اعلام موجودیت رژیم صهیونیستی در نشستی در خصوص موضع‌گیری نسبت به تداوم سیاست‌های توسعه طلبانه این رژیم تصمیم‌گیری می‌کنند.

به گزارش شبکه یورو نیوز، وزیران خارجه اتحادیه اروپا در این نشست چگونگی موضع‌گیری این نهاد بین‌المللی در صورت ادامه یافتن طرح الحاق اراضی کرانه باختری به رژیم صهیونیستی طی ماه‌های آینده را مشخص خواهند کرد.

طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به رژیم صهیونیستی از جمله مهمترین محورهای کارزار انتخاباتی بنیامین نتانیاهو برای تصدی دوباره سمت نخست وزیری بود.

این طرح برغم مواجه شدن با انتقاد شدید از سوی بسیاری از رهبران جهان، حمایت دونالد ترامپ،‌ رئیس جمهوری آمریکا و مهم‌ترین متحد نتانیاهو در غرب را به همراه داشته است.

مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا همزمان با تشکیل دولت جدید رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه گذشته به منظور گفت‌وگو در این خصوص با بنیامین نتانیاهو و بنی گانتس، شریک دولت ائتلافی اش به بیت المقدس سفر کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا در این سفر ضمن تاکید بر لزوم پیشرفت در پرونده «معامله قرن» دست تل آویو را برای اجرای طرح الحاق بازگذاشت و تاکید کرد که دولت صهیونیستی در خصوص زمان و چگونگی آن تصمیم خواهد گرفت.

دولت ائتلافی رژیم صهیونیستی پیش‌تر بر سر اجرای طرح الحاق اراضی کرانه باختری به توافق رسیده و تاریخ آغاز اجرای آنرا اوایل ژوییه آینده اعلام کرده است.

بر این اساس و با توجه به نگرانی‌های موجود،‌ وزیران خارجه اتحادیه اروپا تصمیم گرفته‌اند تا در صورت پیشرفت اجرای این طرح، موضع خود را از پیش مشخص کنند.

اتحادیه اروپا پیش از این ضمن محکوم کردن سیاست‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌های یهودی نشین،‌ نسبت به اجرایی شدن طرح الحاق اراضی کرانه باختری رود اردن هشدار داده بود.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا با این وجود تاکنون در خلال گفت وگوهای غیر رسمی که از طریق ویدیوکفرانس انجام شده نسبت به چگونگی اتخاذ تصمیم و اقدامات جدی از جمله اعمال تحریم علیه تل آویو در صورت اجرایی کردن طرح الحاق با یکدیگر اختلافات اساسی داشته‌اند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش‌تر اعلام کرده بود که اروپا حاکمیت رژیم صهیونیستی بر اراضی اشغالی کرانه باختری را به رسمیت نمی‌شناسد.

سازمان ملل متحد نیز تاکید کرده است که در صورت اجرایی شدن این طرح‌، کور سوی امید باقی مانده نسبت به صبح میان فلسطینی‌ها و رژیم یاد شده، خاموش خواهد شد.

 رژیم صهیونیستی در روز ۱۴ ماه می ۱۹۴۸ (۲۴ اردیبهشت سال ۱۳۲۷) اعلام موجودیت کرد و یک روز بعد از این رویداد ننگین (۱۵ می) به عنوان روز نکبت نامگذاری شد.

جنگ ۱۹۴۸ یا آن چه فلسطینی ها از آن به «یوم النکبه» (روز نکبت) یاد می کنند و اسرائیلی ها، تشکیل دولت موهوم خود، جنگی بود که در سرزمین فلسطین شکل گرفت و به تشکیل رژیم جعلی اسرائیل و رانده شدن فلسطینی ها از سرزمین مادری شان منجر شد.

آغاز این فاجعه در ماه می سال ۱۹۴۸ با اشغال بیش از سه چهارم منطقه تاریخی فلسطین، کشته شدن۵۳۱ فلسطینی و اخراج و آوارگی حدود ۸۵٪ از جمعیت فلسطین در کشورهای همسایه با آن و برخی از کشورهای خارجی طبق گزارش دفتر مرکزی آمار فلسطین، بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha