مسعود عزیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در کشور ۱۱ درصد از دانش آموزان به مدارس غیردولتی جذب شده اند.
وی افزود: میزان جذب دانش آموزان در مدارس غیردولتی استان، در سال تحصیلی جاری افزایش داشته است.
وی گفت: یکی از موانع در توسعه مدارس غیردولتی، الزام دریافت تاییدیه های نظام مهندسی ساختمان برای تشکیل مدارس است، این در حالی است که بسیاری از مدارس غیردولتی استان، مستاجر هستند و در یافتن ساختمان با استحکام مناسب و مورد تایید سازمان نظام مهندسی ساختمان مشکل دارند.
عزیزی اظهار داشت: شرط اولیه برای تاسیس مدرسه غیردولتی، تامین ساختمان با استحکام مناسب است که بیشتر ساختمان ها تایید نمی شوند و از این رو، امسال هیچ مدرسه غیردولتی در استان تاسیس نشد.
وی با اشاره به فعالیت ۱۲۷ مدرسه غیردولتی در استان اظهار داشت: در این استان، ۳۱ مدرسه غیردولتی، در فضای ملکی دایر شده و همه مدارس غیردولتی استان جز ۶ مدرسه، تاییدیه نوسازی را دارند که این آموزشگاه ها هم در حال گرفتن مجوز هستند.
عزیزی گفت: رویکرد دولت، واگذاری آموزش به بخش خصوصی و توسعه مدارس غیردولتی است از این رو مدارس غیردولتی حمایتی هم در استان ها شکل گرفته است و با احتساب این دانش آموزان شمار دانش آموزان غیردولتی استان، به ۱۶ درصد می رسد.
رییس اداره مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: هزینه تحصیل و آموزش هر دانش آموز در مدرسه دولتی، ۴۵ میلیون ریال است از این رو دولت از مدارس غیردولتی حمایت می کند تا آموزش با هزینه کمتری انجام شود.
وی افزود: در مناطق محرومی که امکان اعزام نیروی رسمی وجود ندارد یا با کمبود نیروی انسانی مواجه هستند مدارس دولتی به موسسان مدارس غیردولتی واگذار می شود و آنان با تغییر کد مدرسه به غیردولتی، همانند مدارس غیردولتی شهری اقدام به اداره این مدارس می کنند.
رییس اداره مشارکتهای مردمی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی اظهار داشت: هزینه هر فرد در خرید خدمات آموزشی در مناطق محروم، ۱۰ میلیون و ۳۰۱ هزار ریال است.
از ۱۸۰ هزار دانش آموز خراسان شمالی، حدود ۱۵ هزار و ۴۰۰ دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند.
نظر شما