حجتالاسلام اکبر طالبی افزود: این نکته که مقام معظم رهبری باز هم برای چهارمین سال پیاپی به رغم درگیر بودن کشور با ویروس کرونا بر تولید تقویت آن تاکید دارند نشانه جدیت و ضرورت بحث اقتصاد در زندگی مردم است و میطلبد تا مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی استان در برنامهریزی و تصمیم گیریهای خود تاکیدات معظم له را چراغ راه و سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه این بازرسی نگاه ویژهای امسال نسبت به مقوله جهش تولید دارد ادامه داد: میتوان با هماندیشی و همفکری مجموعه دستگاههای نظارتی و دستگاههای اجرایی گامی موثر در تحقق شعار سال برداریم.
این مسوول با ابراز نگرانی از عدم تحقق درصد قابل توجهای از مصوبات ستاد تسهیل و کارگروه اقتصاد مقاومتی بیان کرد: بررسی صورت گرفته نشان دهنده محقق شدن حدود ۶۰ درصد از مصوبات است که این امر مطلوب نیست بنابراین یکی از اهداف و برنامهها در راستای تحقق شعار سال و نظارت بر اجرایی شدن مصوبات است.
طالبی با اشاره به این نکته که دستگاههای مربوطه باید دقت بیشتری را بر مصرف تسهیلات به واحدهای تولیدی داشته باشند افزود: یکی دیگر از موارد تحقق جهش تولید، شناسایی واحدهای تولیدی فعال و دغدغهمند در امر تولید اشت که با ارائه تسهیلات و نظارت دقیق و شفاف بر آن می توان گامی اساسی در تحقق شعار سال داشته باشیم.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی بازرسی، وی اظهار کرد: مجموعه قوه قضاییه و نیز سازمان بازرسی کل کشور یک رویکرد و راهبرد جدیدی را در امر مبارزه با فساد شروع کرده که اقدامات نشانگر اهتمام جدی رییس این قوه در برخورد با مفاسد اداری و اقتصادی و حمایت ازسرمایهگذاری و رفع موانع تولید است.
وی در پایان مسائلی از جمله خامفروشی مواد معدنی، آلودگی هوا، تغییر آب کشاورزی به صنعتی، محدود شدن دامنه اختیارات شورای معادن، ساخت و سازهای غیر مجاز و نحوه اجرای انتقال آب را بخشی از مشکلات و آسیبهای استان برشمردند.
نظر شما