سرهنگ موسی بهاری روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در پی رصد و پایشهای صورت گرفته در فضای مجازی مشخص شد فردی با ایجاد کانال تلگرامی با نام فروشگاه کفش اورجینال با بیش از ۳۰ هزار عضو اقدام به تبلیغات کذب و فروشهای غیرواقعی میکند.
وی افزود: این فرد در فضای مجازی با تبلیغات گسترده انواع کفشهای لوکس و مارکدار مشتریان زیادی را ترغیب به خرید کفش کرد که شمار زیادی از آنها نیز اقدام به ثبت سفارش و خرید کردند.
وی اضافه کرد: مشتریان مبالغ خرید خود را به صورت کارت به کارت به حساب این شخص که فاقد هرگونه مغازه و فروشگاهی بود، انتقال داده ولی پس از آن هیچگونه جنس و کالایی دریافت نکردند.
فرمانده انتظامی سردشت بیان کرد: با شکایت چند شهروند مالباخته پرونده در دستورکار و اولویت قرار گرفت که پس از انجام اقدامات فنی و سایبری توسط کارشناسان پلیس فتا فردی در این شهرستان شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی طی یک عملیات منسجم دستگیر و به جرم ارتکابی اعتراف کرد.
سرهنگ «بهاری» جمع مبالغ کلاهبرداری شده را در حدود یک میلیارد و 900 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: در این راستا تعداد ۶۱۰ نفر مالباخته در سطح کشور شناسایی شدهاند.
وی با بیان اینکه هنوز هم به افراد مالباخته و مبلغ کلاهبرداری شده افزوده میشود، گفت: در این ارتباط یک نفر دیگر از همدستان فرد کلاهبردار شناسایی شده است که تلاش برای دستگیری وی نیز ادامه دارد.
وی اضافه کرد: در این رابطه پروندهای تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.
گسترش ابزارهای ارتباطی و به دنبال آن شکستن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه با سایر نقاط جهان از یکسو فرصتی بینظیر محسوب میشود و از سوی دیگر تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی انسانها موجب شدهاست.
بسیاری از موارد عرضه کالا در فضاهای مجازی جنبه تبلیغ داشته و تضمینی برای کاربران وجود ندارد تا اطلاعات وارد شده آنان در امان باشد زیرا کانالهای تلگرامی و صفحات اینستاگرامی در قبال دریافت وجه اقدام به قرار دادن تبلیغ کرده و هیچگونه نظارتی بر صحت آن ندارند.
نظر شما