«حمیدرضا قناتی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از شیوع ویروس کرونا در این شهر و تعطیلی برخی مشاغل کاذب، تعداد زبالهگردهای کلانشهر اراک افزایش ۲ برابری داشته، و از حدود ۵۰۰ زبالهگرد تا قبل از شیوع ویروس کرونا به بیش از یکهزار و ۲۰۰ نفر رسیده است.
وی بیان کرد: فعالیت این افراد رفتاری پرخطر در راستای گسترش ویروس کرونا محسوب میشود اما به واقع ساماندهی این قشر با مشکلاتی همراه است.
سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک ادامه داد: در راستای کاهش مشکلات زبالهگردها و خطر افزایش بیماری کرونا، بحث برخورد با خریداران غیرمجاز پسماندهای خشک در دستور کار جدی قرار گرفت و افراد شناسایی شده به مقامهای قضایی معرفی میشوند.
قناتی عنوان کرد: اگر برخورد قاطع با خریداران غیرمجاز پسماندهای خشک در کلانشهر اراک صورت گیرد، فعالیت زبالهگردها نیز کاهش و یا متوقف میشود.
وی اظهار داشت: بر اساس ماده ۱۶، پسماند در زمره اموال شهرداری محسوب میشود و در این ماده قانونی جرایم مالی برای سرقتکنندگان مواد زاید شهری در نظر گرفته شده اما، در شرایط فعلی موضوع خطر جدی آن در شیوع ویروس کرونا اهمیت دارد و باید قوانین برخورد با این قشر تشدید شود.
سرپرست مدیریت پسماند شهرداری اراک اضافه کرد: در کلانشهر اراک هیچ مجوزی به جز شرکت پاکزی برای خرید و فروش پسماند خشک داده نشده و فعالیت سایر افراد غیرقانونی است.
قناتی تصریح کرد: شرکت پاکزی هماکنون در مناطق یک، ۲، سه، چهار و پنج شهرداری اراک فعالیت دارد و شهروندان میتوانند با نصب اپلیکیشن پاکزی در تلفن همراه خود با این شرکت برای جمعآوری پسماندهای خشک ارتباط برقرار کنند.
کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۶۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۳۰۰ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و ۳۱۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد.
وی ادامه داد: از بین مبتلایان جدید، ۴۱۳ مورد بستری و هزار و ۸۹۸ مورد سرپایی و از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۱۳۱ هزار و ۶۵۲ نفر رسید.
رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۷ هزار و ۳۰۰ نفر رسید.
نظر شما