هدایت حاتمی روز دوشنبه در نشست کمیتههای تخصصی سرمایهگذاری که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: یکی از مهمترین مولفهها در مقوله توسعه، هم راستایی نگاه توسعهای در بین مدیران اجرایی است و تا وقتی همه مدیران نگاهشان به توسعه، نگاهی باز و مثبت نباشد توسعه مطلوب اتفاق نمیافتد.
وی افزود: راه نجات اقتصاد، سرمایهگذاری در حوزههای مختلف است و برای هموار شدن مسیر سرمایهگذاری باید به تقویت زیرساختها بخصوص ایجاد و تقویت شهرکهای صنعتی و کشاورزی بپردازیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه اظهارداشت: برای سال۹۹ بر روی جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری، هدف گذاری کردهایم که تحقق آن منجر به کاهش سه تا چهار درصد نرخ بیکاری خواهد شد و با برنامه ریزی و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی، مصمم به تحقق این هدفگذاری هستیم.
حاتمی عنوان کرد: اکنون چند کمیته تخصصی سرمایهگذاری از جمله کمیته تخصصی مرکز سرمایهگذاری (پنجره واحد)، کمیته جذب سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی و مرکز سرمایهگذاری شهرداری کرمانشاه فعال است.
وی افزود: باید مشابه این کمیتهها در حوزه صنعت، معدن، زیرساختها و «آی تی» نیز به وجود بیاید و در کل دغدغه اصلی دستگاههای اجرایی استان باید در مسیر جذب سرمایهگذاری باشد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از یک هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی است.
طبق «سند جامع اشتغال استان کرمانشاه» نرخ بیکاری این استان در سال ۹۸ باید سه درصد، در سال ۹۹، ۲ درصد و در سال ۱۴۰۰ یک درصد کاهش پیدا کند تا به میانگین کشوری برسد. کاهش سه درصدی نرخ بیکاری در سال ۹۸ محقق شده اما اکنون باید منتظر ادامه این کاهش در پایان امسال و سال آینده باشیم.
بنابر اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، جمعیت فعال استان ۳۹۴ هزار نفر و آمار بیکاران آن ۱۳۲ هزار نفر است. نیمی از افراد جویای کار استان دانش آموخته دانشگاهی هستند.