سرهنگ سید علیاکبر حسینی روز دوشنبه در مراسمی به همین منظور افزود: کارگروه علمی و پژوهشی مجمع بسیج نیشابور از سه سال قبل با دعوت از نخبگان و افراد توانمند علمی برای پیاده کردن طرحها و اندیشههای نوین تشکیل شد.
وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و تحقیقات و پیگیریهای کارگروه علمی، آموزشی و پژوهشی سپاه ناحیه نیشابور و انجام آزمایشهای آنتی باکتریال و آنتی وایرال در مرکز مقاومتهای میکروبی پژوهشکده بوعلی تاییدیههای لازم کسب و امکان ارائه خدمات و اجرایی کردن طرحهای آسان و مقرون به صرفه با رعایت استانداردهای سلامت و ایمنی محیط زیست در جهت ضدعفونی هوا، سطوح و اماکن فراهم شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور گفت: توانمندیهای لازم برای ساخت دستگاه ضدعفونی کننده سطوح و هوا در نیشابور با همکاری و تعامل همه دستگاهها ایجاد شده و نمونههای اولیه آن با قابلیتهای گوناگون و امکان تاثیرگذاری تا فاصله ۳۰ سانتیمتر برای گندزدایی سطوح با قیمتهای ۲۰ میلیون، ۳۰ میلیون و ۶۰ میلیون ریال تولید شده است.
وی با بیان اینکه برخی از طرحها و ایدههای جدید به دلیل عدم حمایت به تولید انبوه نمیرسد افزود: در سال جهش تولید و ایجاد اشتغال در مجمع بسیج نیشابور شناسایی ظرفیتهای شهرستان و فعال سازی آنان در راستای رشد و توسعه نیشابور به طور جدی مورد توجه است.
سرهنگ حسینی ادامه داد: پس از تایید طرحها توسط این کارگروه انتظار میرود برای حمایت از آنها، این طرحها در شهرستان به تولید انبوه رسیده و استقبال شود تا باعث دلگرمی شده و با کاهش بوروکراسی اداری در مراحل ثبت و تولید انبوه قرار گیرد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما