حجتالاسلام حسن بابایی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس به مبلغان اعلام شد که هر کدام در حوزه خدمت خود کانالی را در شبکههای اجتماعی ایجاد و تمامی برنامهها شامل سخنرانی، احکام و مسائل مذهبی را در آن بارگذاری کنند.
وی اظهارداشت: اکنون هر کدام از مبلغان در استان دارای یک کانال در شبکههای اجتماعی هستند که هر روز یک منبر اخلاقی و احکام شرعی و قرآنی را در آن ارائه میکنند.
مسوول تشکلهای دینی و هیاتهای مذهبی ادارهکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: همچنین برای بحث آموزش قرآن، دارالقرآنهای مجازی دایر شده که مخاطبان به راحتی در آن آموزشهای لازم را فرا میگیرند.
وی اضافه کرد: در این راستا جشنوارهای با عنوان "برترین رسانه مسجد" در پایان ماه رمضان بمنظور انتخاب بهترین کانال اجتماعی مبلغان پس از عید فطر برگزار میشود.
بابایی یادآور شد: در این ایام همچنین طرح "طبیب دوار" با اعزام طلبههای جوان به در منازل مردم محلات به مشاوره و پاسخگویی به سوالات اعتقادی، اخلاقی و شرعی آنها میپردازند.
وی اعزام مبلغ، مداح و قاری قرآن به منازل شهروندانی در ایام ماه رمضان بنا به درخواست آنها برای خواندن قرآن و دعاهای ویژه این ماه اشاره کرد و گفت: تنها خانواده هایی با جمعیت حداکثر پنج نفر میتوانستند از این امکان بهرهمند شوند.
وی اجرای رزمایش همدلی و کمک مومنانه را از دیگر اقدامات در حال اجرای این ادارهکل برشمرد و گفت: تاکنون در سه مرحله توزیع اقلام مورد نیاز بین خانوادههای محروم و نیازمند و جامعه مداحان آسیبدیده از کرونا در استان صورت گرفته است.
اکنون بیش از پنج هزار و ۲۰۰ هیات مذهبی با مجوز اداره کل تبلیغات اسلامی اصفهان در اصفهان فعالیت میکنند.
بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بیش از ۱۲۹ هزار نفر در کل کشور به این بیماری مبتلا شده و از این تعداد یکصد هزار نفر بهبود یافته و بیش از هفت هزار تَن فوت کردهاند.
ویروس کرونا ۲۰۱۹(COVID-۱۹) که نخستینبار در ووهان چین شناسایی شد، در نهایت به بیشتر کشورها از جمله ایران سرایت کرد و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
نظر شما