حسن پیرکرمی روز دوشنبه در جلسه ارتقای امنیت اجتماعی سرپل ذهاب با تاکید بر توجه مدیران دستگاه های اجرایی در جهت افزایش امنیت اجتماعی و برطرف کردن موانع موجود، افزود: امنیت مهم ترین مولفه برای زیرساخت های زندگی اجتماعی است که باید برای ایجاد آن تلاش کنیم.
وی اظهارداشت: شهرستان سرپل ذهاب پس از زلزله دچار آسیب های اجتماعی زیادی شد که پس از آن طرح جمع آوری کانکس های مجردی و متکدیان و معتادان متجاهر به جلوگیری از آسیب های اجتماعی کمک شایانی کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار سرپل ذهاب در ادامه گفت: شهرداری سرپل ذهاب نیز در امر جمع آوری نخاله های رها شده از ساخت و ساز واحدهای مسکونی در کوچه و معابر توجه ویژه ای داشته باشد و در کمترین زمان ممکن آن را انجام دهد.
پیرکرمی ادامه داد: سگ های ولگرد در فضاهای عمومی سطح شهر، موضوع جدی برای خطر سلامتی مردم است که باید شهرداری با همکاری کمیته اتلاف، تدابیر خاص اندیشیده و هرچه سریع تر اقدام های لازم را به کار گیرد.
او اظهارداشت: اتاق اصناف و اداره تعزیرات حکومتی سرپل ذهاب نسبت به افزایش کرایه رانندگان بین مسیر، بی تفاوت نباشند و هرچه سریع تر ضمن تذکرات لازم برخوردهای قانونی با متخلفان انجام دهد.
وی گفت: نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد و بهزیستی نسبت به اسکان افراد زیرپوشش که در کانکس به سرمی برند، توجه ویژه داشته باشند و هرچه سریعتر جهت ساماندهی و اسکان در زیرسقف تدابیر لازم را به کار گیرند.
وی در پایان به مشکلات حوزه آب در سطح روستاها اشاره کرد و گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و کمبود فشار آب، اداره امور آب شهرستان بازدید میدانی از روستاهای مورد هدف انجام و نسبت به مرتفع کردن مشکلات اقدام های لازم را انجام دهد.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار تن جمعیت دارد.
زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان سال ۹۶ در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۲ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ۱۰۳ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.
البته در زلزله ۶.۴ ریشتری یکشنبه چهارم آذر ۹۷ هم ۷۷۱ مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.