حماس: گانتس با احساسات خانواده‌های اسرای رژیم صهیونیستی بازی می‌کند

تهران - ایرنا - جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) سخنان اخیر "بنی گانتس" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مقابل خانواده‌های سربازان اسیر این رژیم مبنی بر اینکه وی متعهد به بازگشت آنها است را بازی با احساسات خانواده‌های این سربازان بیان کرد.

به گزارش آژانس ملی مطبوعات فلسطین (الوطنیه)، حماس امروز (سه شنبه) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این سربازان صهیونیست که از حدود ۶ سال قبل و در زمان تصدی گانتس بر نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی اسیر شدند به روند سوء استفاده از خانواده‌های این سربازان همانند رهبرشان "نتانیاهو" ادامه می‌دهد.  

حماس تاکید کرده که تنها راه بازگشت اسرا (ی صهیونیست) به آغوش خانواده‌های خود از طریق یک روند مبادله حقیقی با اسرای ما می باشد و آنچه غیر از این است توهم رهبران رژیم صهیونیستی است که به طرفداران خود عرضه می‌کنند.  

شبکه تلویزیونی "کان" وابسته به رژیم صهیونیستی روز گذشته گزارش داد که "بنی گانتس" صبح امروز برای  اولین بار از زمان تصدی مسئولیت خود با خانواده‌های سربازان اسیر اسراییل که در غزه اسیر شده اند، گفت و گو کرد.  

این شبکه تلویزیونی اعلام کرد که گانتس با خانواده‌های سربازان اسیر شده به نام‌های "هدار گولدین" و "اورون شاول" و "آویرا منگیستو" و "هشام السید" اسیران اسراییل که توسط حماس دستیگر شده اند، دیدار و گفت وگو کرد و در جریان این دیدار به خانواده این اسیران تعهد داد که آن‌ها را به خانوادهایشان بازگرداند.  

پارلمان رژیم صهیونیستی یکشنبه هفته جاری به کابینه ائتلافی «بنیامین نتانیاهو» و «بنی گانتس» با ۷۳ رای موافق در مقابل ۴۶ رای مخالف، رای اعتماد داد.  

بر اساس توافق صورت گرفته، نتانیاهو به مدت ۱۸ ماه ریاست کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی را بر عهده خواهد داشت و سپس گانتس که هم‌اکنون پست وزارت جنگ این رژیم را عهده دار است به نخست وزیری خواهد رسید.  

پیش از این یعنی در ۱۷ اردیبهشت جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده بود که با وجود فشار رسانه‌ای هدفمند که توسط رژیم صهیونیستی و رسانه‌های آن اعمال شده هیچگونه پیشرفت کیفی در مذاکرات تبادل اسرا از طریق واسطه‌ها به دست نیامده است.  

حماس افزوده بود: هدف اشغالگران از این کار جلوگیری از فواید ابتکار پیشنهادی حماس، گمراه کردن خانواده‌های زندانیان صهیونیست و فشار آوردن به روحیه زندانیان فلسطینی و خانواده‌های آن‌ها است.  

با شیوع ویروس کرونا در زندان‌های رژیم صهیونیستی،  مقامات فلسطینی نسبت به احتمال ابتلای اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به این ویروس ابراز نگرانی کردند.  

یک هزار و ۲۷ اسیر فلسطینی مهرماه ۱۳۹۰ در مقابل تحویل "گلعاد شالیت" نظامی اسیر صهیونیستی از زندان‌های این رژیم آزاد شدند.  

رژیم صهیونیستی از آن زمان تاکنون ده‌ها نفر از اسیرانی را که به موجب این قرارداد آزاد شدند، مجددا به اسارت گرفته است و حماس آزادی آن‌ها را پیش شرط ورود به مذاکره برای مبادله اسیران جدید تعیین کرده است.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha